Besviken

Något annat kan jag inte säga om matchen igår. Varför ska vi spela så dåligt mot de lagen vi borde vinna mot och mycket bättre mot de lagen som är riktigt bra.
Jag orkar nästan inte tänka på matchen för då blir jag bara arg och ledsen så jag kommer inte skriva så mycket om det heller.
Jag är besviken över min insats och jag är besviken över lagets insats. Det enda lilla jag är glad över är att jag tycker att jag kämpade, jag vägrade ge upp ändå tills det var en minut kvar och vi låg under med tre, då tog mina krafter helt slut. Kanske var det inte så smart att fem av oss spelade matchen mot Gustavsberg på förmiddagen, fast jag tror inte det spelade någon roll faktiskt. Täby var bättre än oss igår, vi har så fruktansvärt svårt för deras försvar, å de spelade aggresivt och tajt, som vi förra helgen ungefär, å vi spelade rätt lamt i försvar iaf i första halvlek. Jag tror att vi vill lite för mycket och då låser det sig när vi märker att det inte riktigt fungerar. Anfallet är så värdelöst å då blir vi så desperata och gör allt så mycket värre genom att gröta och föröka göra något på helt egen hand.

Nu ser jag fram emot träningarna i veckan. Synd bara att jag missar större delen av träningen på torsdag, ska försöka skynda på mötet... (visst ja Tinna, jag borde gå tidigare från boll-lekis den här veckan för personalmötet blev flyttat från förra veckan till den här...) Jag ser faktiskt också fram emot matchen mot Ludvika för jag är väl dum och naiv men jag tror att vår första seger är inom räckhåll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0