Vart tog helgen vägen

Tiden går så sjukt fort, framförallt helgerna men även veckorna bara försvinner. Det är inte lång tid kvar till jul, hur sjukt är inte det egentligen?

Igår var det ligamatcher för ovanlighetens skull, tycker att de flesta av reals och barcelonas matcher har legat på lördagarna hittills. Barcelona spelade mot Getafe och vann och direkt efter började reals viktiga match mot atletico madrid. Derby känns alltid lite extra nervösa tycker jag. Jag hade svårt att hitta någon bra sändning i början, jag har lärt mig vilken som är den absolut bästa men den är ibland inte tillgänglig för tillfället och liknande vilket den inte var först igår. Så jag tittade på en rätt dålig sändning i början, och efter ungefär tio minuter hittade jag en som var liiite bättre, insåg dock snart att den var lite efter i sändningarna när samma lägen dök upp igen, den var väl ungefär fem minuter efter. Jag gav inte riktigt upp hoppet om min favoritkanal och rätt vad det var fungerade den, å jag som nästan var gråtfärdig innan och tänkte att det kanske visst är värt att betala flera hundra i månaden för att kunna se några matcher blev helt lyrisk och överlycklig på en sekund. Den sändningen var dock i realtid och jag blev direkt varse om att jag missat ett mål, som tur var var det till reals fördel och senare såg jag att det var Carvalho som gjort det. Efter bara några minuter fick jag se 2-0 målet som Özil satte på frispark, det var väl en back och målvaktstavla kan man säga men det var rätt snyggt ändå faktiskt (tycker ju jag som hejjar på real såklart). Resten av matchen kunde jag iaf se på prima (bättre kvalite än i min gamla lägenhet iaf - analog sändning) kvalite och det hakade inte upp sig en enda gång så då var jag väldigt nöjd med mitt val att inte köpa kanalerna.
Jag tycker det ser riktigt bra ut så här långt för mitt älskade real, skönt efter så många år av kritik och gnäll, nu kan inte många yttra negativa saker om dem vilket är väldigt skönt för omväxlingens skull. De spelar rolig, fartfylld och intressant fotboll. De har överlag starkt försvar och helt makalöst anfall titt som tätt. Jag tycker riktigt mycket om alla nyförvärv i år. Carvalho och Özil allra mest. Carvalho har verkligen bidragit med stabilitet i det defensiva jobbet, även Khedira tror jag är viktig där (nu nämner jag bara de nya spelarna). Både di maria och özil spelar med så härlig fart och kreativitet att det är en njutning att följa dem.
Det är underbart kul att det går så bra, hoppas bara det håller hela vägen för det har de verkligen förtjänat, det känns som vårt år i år. Men man vet aldrig det är så små marginaler som kan avgöra. En dålig dag eller en otursminut kan få katastrofala konsekvenser så jag är försiktigt hoppfull. Hursomhelst är det superkul att följa lagets utveckling.
Har ni tänkt på en sak förresten, man saknar inte Kaka överhuvudtaget. Om det är bra eller dåligt vet jag inte. Det är väl bra att resten av laget känns helt klockrena och presterar så underbart bra men det är väl tråkigt att klubben la så oerhört mycket pengar på en spelare som inte riktigt levde upp till förväntningarna och knappt har fått varit skadefri under sin tid i klubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0