Vart tar dagarna vägen?

Nu är jag inne i en sån här period då jag faktiskt blir lite skrämd över hur fort livet bara susar förbi. Jag njuter verkligen till fullo av livet och är så glad över var jag är någonstans men fy sjutton vad fort tiden går. Jag hinner inte alls göra allt jag ska och borde och knappt nästan inget som jag vill kan jag tycka ibland.
Det är jobb jobb jobb, möten hit och möten dit, saker att ordna och fixa, handboll att gå på och massa massa annat. Den här veckans möte är dock avklarat så jag har hela onsdagskvällen ledig vilket verkligen är härligt.
Rätt vad det är så är julen här och visserligen längtar jag som bara den den men samtidigt vill jag hinna med lite innan nästa år startar.

Det är en hel del här hemma som borde göras, kanske packa upp alla lådor sen flytten skulle vara ett steg i rätt riktning?! Jag har alltid varit en expert på att skjuta upp saker och ting men någongång kanske jag borde lära mig att göra klart och göra ordentligt. Jag fyller snart 27 och bara det är läskigt i sig för jag vet inte om jag kan gå med på att jag är så många år. Jag får ofta höra att jag är väldigt mogen för min ålder och att jag har hunnit så långt för min ringa ålder osv och visst kan jag till viss del hålla med om det men samtidigt kan jag inte för mitt liv förstå vart alla åren tagit vägen. När man är 27 ska man ju vara supersupervuxen med barn och allt, visserligen har jag det mesta förutom barn så kanske borde jag känna mig mer vuxen än vad jag gör.

Snart är även denna dag slut och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska slappa framför tvn eller om jag ska göra massa nytta. Kanske borde bli en kombination av dessa grejer. Jag borde skriva ett protokoll från förra tränarträffen men det orkar jag nog absolut inte just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0