Tiden framöver

är verkligen fullspäckad. Jag har precis tittat igenom min almanacka och det ser roligt men stressigt ut framöver. För det första så är det bara tre veckor kvar på den här terminen å det känns supersorgligt. Nu är det ju inte så att alla femåringar försvinner på dagen då terminen är slut utan vi har några veckor till på oss att ta farväl men ändå. Vi ska blandannat avsluta femårsgruppen på den här tiden och det känns faktiskt mest sorgligt.
Igår pratade vi om att grilla den 29 och jag kände med hela mitt hjärta att jag hade något inbokat då men jag kunde för allt i världen inte komma på vad. Jag gick igenom allt i huvudet men inget dök upp förrän nu när jag såg det svart på vitt, jag ska på hammarby-väsby då och middag med familjen, det var vår födelsedagspresent till mamma.
Den här veckan har jag möten tre kvällar i rad och den fjärde är det bortamatch i sommarserien. Veckan efter är det två möten inbokade på em/kväll och så är det fyra studentmottagningar som jag ska gå på. Dessutom fyller min syster år men än så länge har jag inte hört om något inbokat för det så det får nog bli lite lågprioriterat. Veckan efter det har vi sommartårtfest på torsdagskvällen och fotbollsvm börjar på fredagen, lördagen bjuder på stor fest hos min far för att en plastsyster till mig tagit studenten och han har tydligen hyrt paintballgevär?!...
veckan efter det har vi slutbesiktning på tisdagen och jag tror/hoppas att vi kommer kunna flytta in efter det. Dagen efter det har Spanien sin första vm-match men det krockar tyvärr med mitt personalmöte, iaf slutet av matchen...

Vi har ju en del att fixa innan vi flyttar dessutom men jag tror nog inte vi hinner alltförmycket. Visserligen är det inte så många måsten utan handlar mer om möbelinköp. En säng kan det ju bla va bra att ha! Eftersom min kära pojkvän jobbar oregelbundna tider så har vi tydligen bara två dagar till den 15 som vi båda är lediga och det är lördagen den 5/6 (dagen efter lovisas student och utgång) samt den 6/6 som är ännu mer röd än en vanlig söndag alltså ingen ideal dag för shopping.

Synd att typ alla vardagar som jag slutar tidigt (före tre) förutom en är fullbokade med kvällsaktiviteter. Men men det blir till att vara supereffektiv nu framöver känner jag. Å när vi har flyttat in lär det inte lugna ner sig så väldigt mycket eftersom vi ska måla, fixa altan, packa upp, inreda, så gräs osv osv. Men det ska bli en väldigt lärorik och spännande period så jag ska inte klaga.
Nu måste jag kliva upp ur sängen och få något i mig innan jag börjar med att röja upp här inne, vårt sovrum är minst sagt stökigt (men jag sprider iaf inte saker omkring mig överallt i en bostad där jag är inneboende...) :-)

Kommentarer
Postat av: Disa

glöm inte ken ocksååå ;)

2010-05-24 @ 15:31:46
Postat av: Disa

eken ska de ju stå :P

2010-05-24 @ 15:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0