sängliggande

Jag har verkligen legat i sängen hela dagen, å det är helt underbart. När jag vaknade vid 9-10 tittade jag på The Matrix, en helt klart sevärd film. Jag kan tycka att den är löjlig på vissa ställen med sina overkliga slagsmål men om jag bortser från det så tycker jag att den har en härlig (kanske inte riktigt rätt ord) historia och att den verkligen väcker tankar och frågor, å det tycker jag är ett bra betyg på en film. Jag kan verkligen förstå varför den har blivit så stor, den har verkligen allt och när den kom var den verkligen revolutionerande. Den har bra skådespelare, en kärlekshistoria, många starka budskap, häftiga specialeffekter mm mm. Efter det har jag surfat, spelat, surfat och spelat lite till samtidigt som jag haft South Park på i bakgrunden. Andra helger hade jag kanske mått lite dåligt över att slösa bort en hel dag på egentligen ganska meningslösa ting men inte den här helgen inte. Det är det som är så härligt med långhelg, då kan man verkligen unna sig en hel del slappande samtidigt som man ändå hinner med en massa annat skoj.
Det första vi gjorde på min långhelg (stackars kjell jobbar hela helgen) var att gå på bio med ett gäng av Kjells väsby-kompisar. Vi såg den nya Robin Hood - filmen, också en klart sevärd film enligt mig. Jag älskar den med Kevin Costner (prince of thives) men undra om inte den här egentligen var ännu bättre. Det som var roligt var att man fick se en lite mer ingående personbeskrivning av legenden robin hood, den här filmen utspelar sig väl egentligen tiden före han blir robin hood kan man säga. Även en lite annorlunda beskrivning av Prins John fick man ta del av och framförallt en annan sida av den tidigare så nobla Rickard Lejonhjärta. Bra var den iaf och Russel Crowe som är en av mina favoritskådisar gjorde som vanligt ingen besviken. Han passar verkligen galet bra som den där rakt igenom vackra, snälla, modiga hjälten.
Imorgon ska jag på turnering med tinnas tjejer. Det ska bli kul att få se dem spela. Jag har bara sett dem ett fåtal tillfällen i år och det ska bli kul att se vad de utvecklat under året. Förhoppningsvis blir det bra väder också vilket verkligen är ett stort plus.
Magen börjar kurra och kanske borde jag bege mig ner till nedervåningen och äta lite lunch, jag börjar faktiskt bli lite trött i kroppen av att ha legat ner så många timmar i sträck :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0