Händelserika dagar...

Bäst att ta det från början...

I lördags var det ju handbollsturnering med f-96 på schemat. Vi var utomhus hela dagen och det var värmebölja. Vi förlorade visserligen alla tre matcher men jag tyckte det var riktigt kul att få se tjejerna spela igen. Det var så kul så att jag bestämde mig för att följa med på söndagen också då b-slutspelet väntade. På lördagkvällen blev det grillning i hägernäs, supermysigt vid vattnet. Efteråt blev det först monopolspel, hur underbart kul är inte det? Åh sen spelade vi tp. Jag vann på monopol och tjejerna vann på tp (alltså jag om någon tvekar). Det var en riktigt härlig kväll, jag var dock aningen röd efter heldagen i sommarvärmen.
På söndagen var det handboll igen och vi vann faktiskt b-semin med 5-3, målrikt som vanligt. Vi var nog väldigt nöjda med det och hade lite svårt att ladda om till finalen där vi iof mötte ett bra lag också men där förlorade vi rätt stort iaf. Kul var det ändå och tjejerna fick både pokal och medalj och det är ju alltid kul.

I söndags var det också sista ligamatchen för den här säsongen, jag menar självklart spansk ligafotboll. Barcelona vann sin match och därmed också hela ligan. De var de väl förtjänta av med tanke på hur mycket poäng de skrapat ihop. Surt känns det självklart ändå eftersom Real har gjort en helt fantastisk säsong också. Att skrapa ihop 96 poäng eller vad det nu blev och ändå bara komma på andra plats kan inte höra till vanligheten. Jag har ju i stort sett redan sammanfattat säsongen känns det som men jag väljer att återigen skriva hur glad jag är över reals spel och prestationer i år. Jag tycker nog att det har varit det bästa och roligaste real-året på länge. Det är helt fantastiskt vad de åstakommit med så mycket nya spelare, en ny tränare med en hel del oturliga skador osv. Jag är stolt över dem!

På måndag morgon begav vi (jag och mina kollegor) oss till Marholmen, ett supermysigt stugområde mot Norrtäljehållet. Vi hade där vårens två planeringsdagar och dom har verkligen varit fantastiska. Vi kunde ju inte haft bättre väder även om jag inte kunde sitta för mycket i solskenet eftersom jag redan var röd som en kräfta på vissa platser.
Det var givande dagar, proffesionellt men även om man ser till nöjet och så. Jag har verkligen ett fantastiskt jobb med duktiga och underbara chefer, roliga och snälla kollegor och allt annat positivt man kan tänka sig. Efter en riktigt trevlig måndagkväll med middag och så, var jag och min rumskamrat på sånt där härligt fnisshumör som man var på i tonåren senast typ. Vi kunde verkligen inte sluta fnissa när vi hade gått och lagt oss men tillslut somnade vi av ren utmattning från allt skrattande in i kudden.

Denna vecka kommer kännas superkort eftersom det var första dagen tillbaka på dagis idag. Imorgon är det ju redan torsdag och det är inte riktigt klokt egentligen. Dessutom börjar jag få lite separationsångest inför sommarlovet. "Mina" femåringar kommmer ju dra vidare till skolan i höst och jag kommer sakna allihopa så otroligt mycket. Jag har ju tillbringat de senaste två åren tillsammans med dessa underbara små liv. Nästan alla vardagar typ 6-9 timmar om dagen, jag skulle ljuga om jag sa att man inte blir fäst vid dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0