Fullt upp

Mycket tid över för bloggande tycker jag inte att det har funnits den här veckan. Jag har ju haft endel kvällsmöten och aktiviteter så det känns inte som om jag varit hemma knappt alls den här veckan.

På måndagskvällen var det tränarträff. Vet inte vad jag tycker om den, blev några diskussioner som jag tycker är nödvändiga för klubben men jag är lite missnöjd med hur vi fick det hela att hänga ihop. Beror väl på att ingen ville hålla i det och ingen hade någon konkret plan med mötet utan vi kallade bara egentligen för att vi behöver ha tränarträffar. Så med tanke på det ska jag nog va rätt nöjd när jag tänker efter... Det mötet gav mig var en del frågor kring tränare för olika lag till nästa år, ett otroligt sug efter att bli tränare igen - samtidigt som jag känner att det inte är läge nu. Och en tanke om att det kanske blir jag som får ta på mig ansvaret för tränarträffar kommande år om ingen annan bättre lämpad känner sig manad.
Efter mötet tittade vi på vår ekonomi lite noggrannare än vi gjort förut och blev lite besvikna över utgifter vi inte riktigt räknat på, men men vi får helt enkelt vara lite snålare när det gäller inredningen.

Tisdagen bjöd på jobb från 8-20, fast det är inte så ansträngade eftersom det bara var typ 7 timmar i barngrupp. På eftermiddagen satt jag och sorterade barnens bilder, jag har säkert flera tusen som jag ska få in i deras pärmar och min förhoppning är att vara klar med alla 19 innan ledigheterna sätter igång, jag absolut måste vara klar med de 7 pärmarna som ska lämnas till barnen som är på väg till skolan. Jag avslutade jobbdagen med ett inskolningssamtal som gick mycket bra, det är alltid kul när föräldrar är positiva till förskolan och vårt arbete där.
På onsdagen hann jag faktiskt hem en liten stund innan det var dags att ge mig iväg till årsmöte. Årsmötet gick lika smärtfritt som alltid och jag ser med förväntan och spänning fram emot nästa år för klubben. Vi valde ny ordförande och det tror jag kan bli riktigt bra. Inget ont menat mot föregående för jag tycker att han har gjort mycket bra för föreningen och jag vet hur mycket annat han har haft att stå i. Han har dock varit ordf länge och det ska bli kul med en utifrån med nya ideér. Måste dock ta tag i det här med protokoll och annat...
Emil, Patrik och Disa var där och vi pratade en del åhus så jag blev rejält taggad till det iaf, där kanske jag borde ta tag i en bokning av sovplats också, vad jag har mycket att göra...

På torsdagen hann jag också hem och tack vare underbart snälla anna kunde jag vara hemma ändå till samlingstiden :-)
Vi hade match borta mot bolton. Vi förlorade ganska stort kanske 24-13 eller nått sånt, men det var kul att spela tycker jag. Bolton var klart bästa anfallslaget i gruppen tycker jag. De var inte lika bra bakåt men det hade vi ändå svårt att utnyttja eftersom vi är piss-dåliga framåt. Vi började med 3-2-1 framåt och det var jättekul tycker jag, funkade rätt bra också faktiskt bortsett från en sak de gjorde vid flera tillfällen och vi hade problem med att lösa. M9 gick på övergång med hjälp av väggspel med M6 och det skapade bra lägen för dom. Vi skapade faktiskt en del framåt men vi missade massa bra lägen. Det roliga var att vi ändå spelade tillsammans både framåt och bakåt. Nästan alla mål blev till efter bra samarbeten och det är vi inte så bortskämda med. Kul var det att se lovisa spela kant också, hon var ritkigt bra i försvar (som alltid :-)) och satsade fint framåt också. Anna gjorde sin klart bästa match på länge och det var kul att se Tone agera i försvaret främst den sista delen av andra. Ojdå jag brukar nog inte skriva så mycket om andra i mina inlägg utan mer om mig själv, men men det kan ju va bra att inte va så egotrippad för en gångs skull.

Igår blev jag hämtad av Kjell direkt efter jobbet, vi åkte till Barkaby och var på plats strax efter 3 tror jag. Vi var tillbaka i Vallentuna vid halv 9... Och ändå hann vi inte till Bauhaus som var en av tre affärer jag hade planerat att besöka. Först åkte vi till en affär som heter Chilli, jag hade sett en intressant matgrupp samt utemöbler i ett reklamblad. Jag tyckte om butiken och de hade rätt fina grejer till bra priser, det fanns flera ramar och kuddar och annat som jag blev sugen på men sånt har väldigt låg prioritering just nu. Matgruppen var fin och kändes prisvärd men jag var ganska missnöjd med färgen på bordsskivan, benen var vita och bordsskivan valnöt men det var inte alls samma nyans av valnöt som våra golv. Vi hittade dock en annan matgrupp, bordet var vitt och stolarna med bortsett från svart stolsdyna och det var så prisvärt så vi inte riktigt kunde låte bli att köpa det. Det var faktiskt inte bara ett av de billigaste alternativen vi tittat på utan även ett av de finaste och stolarna var helt sköna tycker jag. Det var dock andrahandssortering vilket gjorde att vi fick betala ännu mindre men fick veta att lackeringen verkade vara dåligt utförd, aja jag är iaf nöjd med inköpet och antingen blir det kanon eller så blir det okej. Sedan hittade vi en utemöbelgrupp på Jula som också var riktigt prisvärd. Det var ett sånt träbord vi ville ha från första början och sex trästolar till. Jag hade kunnat köpa det direkt men min bättre hälft drog lite i bromsen. Jag är lite så, första bästa orkar inte leta för länge. Vissa dagar tycker jag allt är perfekt samtidigt som jag är väldigt kräsen andra dagar, igår var nog en dag då allt verkar bra... Visst trästolarna var lite rangliga men det har alla trästolar jag suttit i varit (och det är en del de senaste två månaderna) iaf om de har kostat mindre än 2000 st. Sedan gick vi till MIO, det fanns en del lila kuddar där och det är nog inte omöjligt att jag får lila kuddar och matta tillslut :-) undra vad jag kommer att tycka om det när min lila period går över... Annars var det mest intressanta ett soffbord och ett arbetsbord som var höj och sänkbart.
Sedan gjorde vi ett stopp på en nike-outlet affär och där handlade jag en tröja, mm jag vet jag har handlat mer kläder på sistone än vad jag gjort sammanlagt i hela mitt liv typ men det här var faktiskt en tröja som jag funderat på att köpa rätt länge. En långärmad, tjock tröja som jag kan ha och jobba i, visserligen lär jag inte använda den så flitigt på sommarhalvåret men det kommer ju en ny vinter såsmåningom.
Slutligen hamnade vi på IKEA, vi har sedan tidigare i stort sett bestämt sängstomme och madrass och igår skulle vi bara försäkra oss om det verkligen var rätt val, denna gång var vi lite noggrannare och hoppade mellan två sängar typ tio gånger för att slutligen ändra vårt val. Det störde Kjell lite att han tyckte att det billigare alternativet var det skönaste alternativet. I hans värld är det något som är fel om det fungerar så och det kan jag ju hålla med om men så brukar det ofta vara för mig, även de gånger jag tittar på priserna i efterhand och det är väldigt positivt faktiskt. Typ som när jag kollar klockor, jag lyckas sällan hitta någon jag tycker om men gör jag det är det oftast inser jag sen en av de billigaste. Kan det va för att jag är uppvuxen med det kanske, jag vet inte... Fast vi valde faktiskt den dyrare bäddmadrassen. Sängstommen blev den vi tänkt men jag blev lite ledsen för jag kunde inte få någon info om varför sänggaveln som finns i alla andra färger inte finns i den vita just, å jag vill verkligen ha en vit sängstomme eftersom vårt sovrum är mörkblått. Aja jag får väl se det positivt, då kan vi inte köpa någon sänggavel och på så sett kan man ju tänka att vi sparar lite pengar... Vi stod en evighet och tittade på tv-bänkar för vi var nästan nöjda med en men den hade inte alls några fina "fötter" och en annan som vi funderade på fanns inget visningsex av den färgen vi ville ha och hade kanske inte världens finaste "knoppar". Men nu tror jag iaf att vi bestämt vilken tv-möbel vi ska ha också så gårdagen känns faktiskt väldigt givande. Som det känns nu har arbetsrummet lägst prioritet när det gäller möbler så det kommer vi nog inreda varteftersom, vi hittade dock en bänkskiva som vi är nöjda med på ikea, gäller bara att hitta bra ben till, det fanns några bra höj och sänkbara som vi blev rätt sugna på men det var alldeles för dyrt för en så pass onödig sak.
Nu längtar jag som bara den till inflytt och trot eller ej men det är faktsikt inte så väldigt lång tid kvar nu, förhoppningsvis. Jag har svårt att förstå att vi har bott här i fyra månader faktiskt, jag är glad att det har fungerat så otroligt bra. Nu ska jag göra mig iordning för snart ska jag iväg och fira mamma. Det blir Hammarby-Väsby och sedan restaurangbesök på söder någonstans. Det ska bli kul, har inte sett hammarby spela på riktigt sen någongång i högstadiet, tror det var i åttan...

Hoppas alla får en härlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0