Söndagsmorgon

Förra söndagen hade jag nog inte gått upp ur sängen vid den här tiden. Idag har jag hunnit med att se en film (Hidalgo, jag tyckte den var mycket bra), två avsnitt av Criminal Minds, råa men bra som vanligt och surfat runt lite här och var på nätet. Jag vaknade strax efter sex helt utvilad, kanske inte så konstigt med tanke på att jag säkert somnade före 10 igår igen. Jag fattar inte vad som hänt med mig, jag har alltid varit en nattmänniska, aldrig en morgonmänniska. Nu är jag väl varken det ena eller andra för jag sover för jämnan men de få gånger jag är vaken och pigg är oftast på morgonen, konstigt... Inte speciellt intressant heller antar jag :-)

Jag tittade iaf på vilka lag som är anmälda till sommarserien. Det var faktiskt en hel del, iaf till damseniorserien som verkar vara den klart mest populära. 17 lag, jag hoppas nog vi får bollstanäs, tungelsta och sannadal i serien eller kanske BK sol. Jag vill nog inte hamna i samma serie som polisen, westermalm, hammarby 1 eller Gustavsberg. Sammanlagt i de sju andra klasserna (herr, dj, hj, f94, p94, f96, p96) var det anmärningsvärt 17 lag som var anmälda. 1 i dj, Bollstanäs, de kanske vinner automatiskt?

Igår spelade vi match mot Täby, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. De vann enkelt, tycker kanske att de gör sin bästa match mot oss på de här två åren men vi gör nog samtidigt våran sämsta mot dom. De små glädjeämnena var Lovisa och Jennie. Jag var nog nästsämst på planen, fy vad jag skämdes. För min egen prestation, för lagets insats, för en motståndares uppträdande osv. Det var inte kul någonstans, fast täby blev såklart väldigt glada så nått positivt fanns det väl att ta del av den dagen...

Jag lyckades väl med en sak framåt och misslyckades med 20 saker bakåt, det enda som jag är ytterst lite nöjd med är att jag faktiskt från att ha önskat mig själv upp på läktaren pga dåligt spel, dålig attityd och hemska tankar så lyckades jag iaf gå in och avsluta min match på ett lite mindre pinsamt sätt.

En hel del tankar snurrar i huvudet, vad kommer hända? Hur kommer det bli? Jag tror nog inte vi kommer få några svar inom den närmsta tiden faktiskt dessvärre. Skulle vi kunna hitta tillbaka till glädjen skulle det kunna bli riktigt bra, men kan vi det? Jag tror tyvärr inte alla är överens om vad glädjen skulle vara och innebära och då är det väl inte möjligt att nå dit som lag? Jag vet inte kanske har jag fel... Det jag vet är att jag någonstans älskar handbollen, det är en helt fantastisk sport som borde ge så mycke lycka till livet.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Då håller jag tummarna för att ni lyckas vända detta!

2010-03-16 @ 16:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0