Lyckligt lottad

Det vet jag ju om att jag är, och det är jag tacksam över tro inget annat. När den värsta tragedin i mitt liv på iaf hela året och kanske förra också är att Real Madrid åker ur CL så har man nog inte särskilt mycket att klaga över. Men jag tänker ändå tillåta mig att sörja det och va ledsen över det precis så mycket jag vill...

Kanske låter det tragiskt, löjligt och patetiskt men för mig betydde det väldigt mycket faktiskt. Det är nog inte omöjligt att Raul har gjort sin sista cl-match i den vackra vita real-tröjan och den slutade i vemod, tårar och sorg. Det hade varit så fantastiskt och underbart om de hade fått uppleva en final på sin egen arena i den ädlaste av alla klubblagsturneringar, speciellt eftersom det gått så dåligt i cl de senaste åren, men men nu blev det inte så.

Jag är otroligt glad över att det ändå är så roligt att se dem spela. Förra perioden den sittande presidenten var president var det faktiskt inte alltid så värst roligt att kolla. Spelarna stod mer stilla än rörde på sig och varje försök till anfall kändes krampaktigt och framtvingat. Nu ser man glädje och inspirerade spelare som vill, vågar och försöker. Synd bara att det inte räckte längre i år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0