Duktiga jag

Nu är jag lite stolt över mig själv för idag sprang jag hem från jobbet. Visserligen gick det oerhört trögt och är ju inte så där väldigt långt men ändå så sprang jag istället för att njuta av vårvädret under en härlig promenad. Det tog ganska precis en kvart, det brukar ta ungefär 25 min att gå. Jag har ju även testat att cykla hem men undra om inte det tog längre tid än att springa. Jag är inte så värst grym på att cykla kan jag ju avslöja och isen här och var på vägarna gör det inte direkt lättare.

Nu har redan mer än halva veckan gått. Lite skrämmande är det hur fort tiden går, just nu passar det mig utmärkt att den gör det för jag längtar så oerhört mycket till mitten på juni (inflytt). Igår cyklade jag förbi huset och fick se att grannhuset är på plats, de har dessutom börjat med grunden till det andra grannhuset. Det är så häftigt att få se allt från start. Första gångerna vi var där och tittade var det några pinnar och lappar som markerade vilka tomter det var och nu är det fyra hus på plats.

Ikväll är det styrelsemöte, hoppas att det har inträffat något nytt på tränarfronten...

Tusan, kom precis på en sak som jag glömde fixa på jobbet idag. Det är ganska mycket just nu, vilket för det mesta är positivt. Jag tycker om ansvaret och att ha mycket att göra så länge jag lyckas ha allt i huvudet och lyckas med det mesta... Det är en förskolekonferens i maj, en heldag med flera föreläsningar i stan och jag blev så väldigt väldigt sugen på att gå på den. Jag har nyligen varit på en kvällsföreläsning men ska nog flörta lite med chefen för att bli beviljad till förskolekonferensen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0