Aningen rastlös

Jag har suttit vid datorn större delen av dagen, kanske märks om man ser till antalet blogginlägg också... Nyss har jag precis spenderat snart en timme med att titta på hemnet på andra människors hem. Jag tycker att det kan vara ganska kul och eftersom jag hade tid över tänkte jag att jag kunde få lite inspiration där och även se på pris i förhållande till min lägenhet som jag sålde och huset som vi köpte.
Någon inspiration fick jag inte, däremot blev jag varse om hur fult många har det hemma, hemskt av mig att skriva så  kanske men vissa hus och lägenheter såg verkligen gräsliga ut och det är på bilder där de förhoppningsvis har försökt att fokusera på det positiva och ansträngt sig för att det ska se så bra ut som möjligt. Tur att smaken är som baken och jag påstår inte att jag är bättre eller kommer ha snyggare osv jag menar bara att enligt min smak var det många hem som var gräsliga.
När det gäller priserna så blev jag inte besviken. Jag tycker att vi gjort två bra affärer och det är skönt att se det om och om igen. Visserligen ligger inte vårt hus särskilt centralt men jag är mycket nöjd med läget och tror att det på sikt kommer bli aningen mer centralt.

Nu väntar jag på att babe kommer hem från jobbet. Jag är lite uttråkad och ser fram emot lite sällskap utöver den här burken :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0