Semester!!!

Idag var första riktiga semesterdagen, första av femton :-) Å jag är supernöjd med min dag. Det började med att Lovi kom och hämtade mig, nu jävlar ska vi dra igång ordentligt! Trots att jag inte kan minnas att jag någonsin varit så trött efter att ha lunkat 2,6:an så är jag faktiskt nöjd. Jag är nöjd för att vi kom igång och för att vi känns så taggade. Jag kom hem där mina två sambos låg och snarkade lagom till att mamma ringde och informerade om att hon och mina syskon snart skulle komma för att måla, sweet! Anna hann hjälpa till lite innan hon åkte till landet så vi var ett tag sex st som slet vilket faktiskt gav lite resultat. Det är dock sjukt hur fort tiden går när man målar, det måste vara riktigt riktigt roligt eller nått. Idag började vi på den tredje väggen (ingen vägg är dock helt klar än, undra om jag kommmer lyckas med den bedriften imorgon?) så det känns ganska bra faktiskt. Fast vi lär ju ändå inte hinna klart innan semestern är slut. Hittills har vi haft helt sjukt tur med vädret, det har ju knappt regnat alls sen vi flyttade in hoppas det fortsätter så medans vi ska måla.

I helgen hade vi grillmiddag, spel, drinkar och utgång på schemat. Det kanske inte var den mest lyckade kvällen vårt underbara mao-gäng varit med om men jag hade kul ändå. Jag har världens härligaste vänner, synd att inte alla kunde vara med. Jag hade tänkt lägga upp lite bilder men just nu sitter jag vid monstret till dator istället för min laptop så det får bli någon annan gång, jag är sjukt nöjd med min nya kamera iaf :-)

Jag har suttit och tittat på massa videofilmer från vår madridresa och blivit aningen nostalgisk. Såg även några filmklipp från en tidigare mao-kväll och det är alltid lika kul. Funderar på om jag ska lägga upp den då Tinna viftar så fint på sina öron :-) Men sånt borde man kanske ha godkännande för att göra.

Nu ska jag fortsätta slappa lite och fundera ut hur mycket jag ska orka åstakomma imorgon.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Haha jag skäms inte för något som jag har gjort. Du har mitt godkännande till alla filmer utom en. Och jag tror att du vet vilken jag menar då :P



2010-07-19 @ 23:10:53
URL: http://katinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0