Rätt beslut :-)

Igår tog jag helt rätt beslut som åkte tidigare till Tinna, det var superhärligt att bara ligga och slappa vid poolen, det fick mig att bli rätt sugen på en egen pool måste jag erkänna även om jag flera gånger sagt emot kjell när han fört det på tal.
Efter ett tag kom Anna och Lovi och sedan Kicki och Daniel och vi hade väldigt trevligt, iaf jag. Vi grillade, spelade mao, fast jag och kicki kom tvåa alla gånger så det var inte riktigt lika kul som det brukar... Sedan tittade vi såklart på vm-matchen mellan Tyskland och Uruguay. Jag tycker det var en jämn match som skulle kunnat sluta precis hur som helst, jag hade hellre velat se Uruguay som vinnare men nu blev det inte så. Jag tycker Forlan har gjort en superbra turnering, han brukar ju vara grym i ligan och jag är alltid lika rädd när real möter Atletico nu och var alltid lika orolig när de mötte villa real där han spelade förut men det är kul att det gått bra för honom nu också. Hans frispark i slutsekunden var ju rätt dålig.
Vi bokade biljetter till Kroatien. Det ska bli underbart kul, jag väljer dock att inte längta dit för när vi kommer hem är min semester slut för i år. Vi planerade och tittade lite på en annan resa vi pratat om att göra och det lockar enormt mycket faktiskt, antar att det inte blir Thailand nästa år för min del.

När jag kom hem var ju tanken att jag skulle måla lite på huset men det behövde jag som tur var inte, tack vare min snälla mest underbara. Han hade redan gjort det efter sitt hårda arbetspass, jag blev riktigt riktigt glad över det :-D Nu väntar jag på att solen ska flytta sig lite så jag kan börja måla.


Ikväll blir det, som den hittills så framgångsrika traditionen bjuder, spanienmatch i vårt hem. Tinna kommer och har självklart sin spanientröja på sig. Även Anna kommer och tillsammans ska vi hejja fram det mest underbara landslag som finns i världen (ja jag tycker faktiskt det, sen skulle jag troligtvis hållt på Sverige ändå om de hade stått för motståndet). Jag hoppas hoppas verkligen att de vinner, jag skulle bli så glad så att jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Läste precis en artikel om laget på aftonbladet och blev rörd till tårar, okej jag blir rörd ganska lätt men faktiskt inte så ofta av aftonbladets artiklar. Det blir en tuff match och den skulle kunna sluta precis hur som helst tror jag. Som tur är tycker jag mycket om Holland också så går det åt helvete kan jag iaf glädjas med dem lite grann samtidigt som jag lider enormt med Spanien.

Sist men inte minst två bilder från gårdagen


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0