Jag har fått internet och en inneboende :-)

Nu har vi ju typ allt här, jag har saknat internet rätt ordentligt faktiskt. Idag kunde vi hämta hallmöbeln vi beställt också å den passade bra tycker jag samt att några skor får plats och man kan sitta och ta på sig skorna, kan va bra när man är stel som få vilket jag verkligen är.

Idag har jag sagt hejdå till massa små gullungar, den här veckan har varit stressig och påfrestande på jobbet vilket man direkt märker på barnen som genast börjar härja omkring men de är verkligen underbara även om man i vissa stunder faktiskt behöver påminna sig själv om det. Idag var sista dagen innan sommaruppehållet på min förskola, jag kommer jobba nästa vecka med men då på en annan förskola inom företaget. Det kan vara kul att byta miljö en stund men jag ser faktiskt absolut inte fram emot nästa vecka. Nya barn, nya fröknar, nya rutiner och nya sega dagar med ganska mycket barnpassning. Äh det är bara en vecka och den kommer säkert gå nästan lika fort som alla andra men det känns lite jobbigt att vara på ett annat ställe än mitt (där jag har alla grejer jag skulle kunna och egentligen behöver sysselsätta mig med). Jag är inte riktigt i fas inför hösten men det kommer nog gå bra ändå :-) Lite extra jobbigt kommer det bli eftersom jag bara jobbar lite mer än en vecka innan det är dags för ny ledighet. Detta kommer verkligen bli toppen privat, jag ser fram emot resan otroligt mycket just nu och är verkligen glad att det löste sig så att jag kan följa med men yrkesmässigt blir det lite jobbigare.

Nu kom Anna precis hem från jobbet och jag ska nog gå och välkomna henne och visa henne middagen som jag hoppas hon uppskattar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0