Internetlös

Just nu sitter jag i mitt förra boende och surfar lite, var så illa tvungen för att jag hade vissa saker att svara på... Men nu har jag nog släppt lite av alla aggression och upprördhet jag kände tidigare ikväll, skönt!

Nu har vi bott i vårt nya fina hus i ganska precis två veckor, tiden har gått så fort och jag har njutit av varenda sekund typ, kanske inte alla sekunder som jag målat... Vi har hunnit med en del men allt tar så mycket längre tid än vad jag tänkt att det ska göra. Målningen går sakta men säkert framåt och känns helt okej även om jag inte är helt förälskad i färgen, men det har jag ju vetat hela tiden. Möbelinköpen har gått rätt bra även om det är fruktansvärt jobbigt med lång leveranstid. Vi har en del möbler där hemma som ska monteras ihop och det är ganska roligt tycker jag men det tar ju så lång tid. Vi har redan haft tre grillmiddagar och ytterligare en middag med gäster vilket känns roligt.

Iom flytten har jag inte sett alls lika mycket av fotbollsvm som jag skulle gjort annars, men jag har tittat på de matcher jag hunnit med och tycker att det har varit fantastiskt roligt precis som tidigare. Det roligaste är ju självklart att Spanien har gått vidare, dom spelar imorgon och måste vinna, jag skulle bli så glad. Men jag tror Paraguay blir svårare än många andra räknar med. Brasilien och Ghana åkte ut idag och jag blev nog lite ledsen i båda fallen. Jag hade inte sett något av varken Uruguay, Holland eller Ghana tidigare i turneringen och såg inte hela matcherna idag heller. Brasilien tycker jag dock imponerat tidigare i turneringen och dom har jag ju alltid hejjat lite mer på än på andra lag när jag varit mindre men jag tycker om Holland med så det kändes helt okej. Ghana blev jag väldigt imponerad av idag, inte bara spelet utan snarare attityd och lagandemässigt och det hade verkligen varit roligt med ett afrikanskt lag i semin men men nu blev det inte så... Imorgon kommer jag iaf sitta klistrad framför tvn båda matcherna, det ska bli ritkigt kul faktiskt. Däremellan ska jag försöka måla en del också :-)

Nej nu ska jag surfa lite till och sedan bege mig hemåt igen, till mitt underbara hem :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0