Första inlägget för det här året

Och jag har egentligen inget vettigt alls att skriva.

Igår var en lugn men mysig kväll. Jag och tinna handlade mat och var väl de som lagade mestadels av maten. Anna kom efter ett tag och Kjell lyfte blicken från datorn ett litet tag och sen var det dags att äta. Vi åt samtidigt som Sverige blev utspelade av Finland i hockey-jvm. Som tur är har Sverige en grym målvakt och andra världsstjärnor i laget som gjorde att de ledde i första periodvilan med 1-0 trots att de hade varit ganska värdelösa (bortsett Markström). I andra perioden fick vi se gamla hederliga härliga kämpande och lirande Sverige, likaså i tredje och även om jag inte hade båda ögonen på matchen hela tiden så kan jag inte sluta imponeras av Mårts och hans gäng.
Självklart blev det lite mao och vid 12-slaget gick vi ut, skålade med cider och fotade lite fyrverkerier och oss själva. Jag är ledsen tinna, jag borde gett dig kameran på en gång igen... Nästa år kanske jag har en egen :-)

Jag har inlett det nya året med att lata mig. Vi sov nog till ett typ och sedan dess har jag suttit vid datorn, spelat lite heroes och bara njutit av ledigheten. Nu är det i stort sett bara en vanlig helg kvar av min semester. Visst känns det lite jobbigt, kanske främst för att jag inte fått så mycket gjort som jag kanske borde. Det ska dock bli väldigt kul att träffa alla små söta raringar igen. Jag saknar faktiskt barnen väldigt mycket, de är så snälla och söta (iaf för det mesta).

Snart ska vi gå och handla lite så vi kan laga supergod middag. Sen kanske det blir film eller något annat slappt. Första dagen det här året har varit riktigt bra, hoppas resten av året också blir det :-)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Din semester avslutas med en cirkelträning hoppas jag :D förstår inte hur du kan välja real före mig och cirklis ;)

2010-01-01 @ 20:36:37
Postat av: Tinna

Jaa nästa år får du lov att ha en egen för inte sätter jag min i dina händer igen! ;)

2010-01-01 @ 23:01:38
Postat av: Magnus

Gott Nytt År och god fortsättning!

2010-01-01 @ 23:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0