Det här va ju inte bra

Sveriges herrlandslag är inte vad det en gång var, fast det visste vi ju redan. Jag orkar inte reflektera nå vidare över denna match heller. Men en sak tänkte jag på och det var den polska målvaktens ögon, han hade Ramos-ögon. De var lika till utseendet men framförallt på glöd och vilja.
jag kan inte riktigt bestämma om jag ska träna imorgon eller inte, tån är faktiskt ganska bra. Jag haltar inte alls faktiskt men jag vill inte riktigt slå upp den nu men framförallt måste jag lägga tid på att packa. På fredag ska jag åka till Uppsala och äntligen träffa Karin igen, jag ska försöka komma hem ganska tidigt på lördag men då ska vi iväg och bestämma tapeter direkt när kjell slutar. Söndag ska vi börja flytta saker och då vill jag ha mycket bättre koll på allt än nu och så kan det ju va bra att ha några fler kartonger att flytta. Men men vi får se hur det känns imorgon.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Fast jag tycker ändå att Sverige spelade mycket bättre den här matchen. Problemet var framför allt avsluten. Hade man satt hälften av de öppna lägen som vi brände så hade vi nog vunnit. Sedan kändes det som att vi tog några onödiga utvisningar....8 stycken är lite väl mycket.

2010-01-21 @ 09:06:05
Postat av: Disa

problemet va att Polen var för bra helt enkelt ;) å med polska gener säger jag bara en sak... HEJA POLEN!! :D hihi

2010-01-21 @ 23:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0