0-0

Jaha, så var matchen över. Det var väl inte den roligaste eller mest välspelade matchen jag sett direkt men oj vad glad jag är över att ligan drar igång nu igen. Resultatet speglar matchen ganska bra, varken hemmalaget Osasuna eller gästande Real hade så värst många chanser. Hemmalaget hade väl de två bästa kanske medan Real hade några fler men inte riktigt lika heta. Domaren ska jag inte säga så mycket om men jag bara måste få skriva av mig lite när det gäller gula kort och en viss herre. Jag förstår inte vad domarna har emot Ramos, han är en tuff spelare visst men han får kort för småsaker. Det händer inte sällan heller, dessutom är han en av få spelare som faktiskt klarar av att få samma som han ger. Det är inte ofta man ser honom gnälla eller ligga och bita i gräset, han spelar tufft men är också tuff och då borde det ju va helt okej. Du har andra spelare som gärna spelar på gränsen men som sedan grinar illa och klagar så fort någon nuddar dom, aja nu har jag skrivit av mig lite om det...
Jag har svårt att hitta något positivt med matchen, tycker inte det var någon som gjorde direkt bra ifrån sig (inte i Real iaf). Lass och Higuain hade verkligen inte någon bra dag och jag tycker nog Casillas fortfarande ser lite osäker ut. Det positiva är väl iof att det är så mycket som kan bli bättre, som normalt är bättre och att vi ändå inte förlorar. Passningsspelet var katastrofalt i stunder och spelarna kom ofta fel, i alla tänkbara situationer faktiskt. Å nu längtar jag nästan ännu mer efter nästa match.
Nu är frågan om jag ska gå och lägga mig, jo jag måste nog det men det kan ju bli svårt att somna kanske för jag känner mig pigg som en lärka ungefär. Tror jag ska ta med mig Wilhelm Mobergs bok (utvandrarna) till sängen för jag har en tendens att alltid bli trött när jag läser, om det inte är en sjukt spännande bok villsäga för då kan man ju inte somna bara för att man måste veta hur det går. Jag ställer nog klockan på halv fyra för jag vill inte missa hela matchen, jag har dock inte bra föraningar om resultatet, vilket jag iof nästan aldrig har... Heja Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0