Match mot Lidingö

Mina förväntningar inför matchen var inte direkt speciellt höga. Sist vi mötte Lidingö förlorade vi med 22 bollar (40-18) och jag gick av planen helt utpumpad och förbannad. Utpumpad för att lidingö hade bättre tempo än något annat lag i serien (att vi var en kort kanske hjälpte lite, precis som det faktum att jag inte är i fysisk form). Förbannad över att lagkamrat och tränare som inte var på planen bara kritiserade oss som slet och påstod att INGEN försöker ens, INGEN satsar, INGEN vill något osv. Fast jag gick också av planen och kände att Lidingö spöade skiten ur oss helt rättvist och inte helt beroende på att vi var kassa. De var faktiskt väldigt bra och med det i minnet hade jag inga förväntningar om att vi skulle vinna matchen i helgen. Självklart kan man hoppas och i idrottens värld kan ju verkligen allting hända men det kändes ganska osannolikt att vi skulle ta poäng. Dessutom var jag verkligen inte i toppform själv, jag hade nästan övervägt att lämna återbud för att jag hade ont i halsen och var snorig som bara den men jag tänkte att det blir nog bättre tills matchen och jag visste att det inte fanns så många spelare att tillgå.
Jag kände hur jag tyckte synd om mig själv och ursäktade mig i förväg, under uppvärmningen. Jag ställde in mig på att det inte skulle fungera men lyckades bryta det negativa i de tankebanorna och peppade igång riktigt bra ändå tycker jag.

Det här skrev jag för snart en vecka sedan, men jag blev avbruten för att någon var tvungen att titta på bilar på blocket och sedan dess har jag knappt varit på nätet alls faktiskt.
Nu känns förra matchen ganska avlägsen. Det får bli ett kort referat från den matchen. Lidingö var bättre, snabbare och starkare än oss den här gången också, men inte alls lika bra som första gången vi mötte dem. Kanske spelade vi också lite bättre men att vi bara förlorade med 10 bollar den här gången berodde nog faktiskt ännu mer på dem än på oss.
Jag är ganska nöjd med min prestation. Jag är glad att jag orkade spela så mycket som jag gjorde och dessutom var jag först hem i hemjobbet många gånger och orkade driva på framåt så helt dödsförkyld var jag väl inte. ag är nöjd med försvaret också har jag för mig, jag lyfte och smällde på lite mer än jag gjort tidigare vilket jag tcyekr var kul. Det var nog det.

Idag hade vi en ny match, mot Rosersberg. Jag kände mig inte supertaggad inför den matchen heller och räknade verkligen inte med poäng även om hoppet var lite större den här gången. De började matchen i ett tempo som vi var långt ifrån, de gjorde några riktigt bra satsningar som trots hyfsat försvar resulterade i mål på mål på mål. Dom hade gjort sju innan vi fått in ett enda. Vi spelade dåligt framåt, vi tycker om att göra komplicerade saker innan det enklaste spelet fungerar. Vi kunde inte ta emot bollen, vi kunde inte passa och vi kunde definitivt inte göra mål.
Jag tycker att Rosers går ner sig efter ett tag, de börjar också slarva och sänker tempot en aning så efter 7-0 spelar vi ganska jämt hela matchen ut faktiskt. De var klart bättre än oss och ville nog bra mycket mer än oss idag. Min egen prestation är jag väl inte supernöjd med men inte heller besviken. Jag är väldigt nöjd med försvaret förutom en grej i andra då jag verkligen går bort mig helt och hållet. Jag missar helt att en spelare faller ner och följer istället linjen innåt i banan och lämnar världens lucka till m9:an som typ växlat upp v9, oops. Aja man kan inte alltid vara på topp. Hemjobbet är jag också väldigt nöjd med, blev ganska sur på andra i laget som inte riktigt gör det de ska i hemjobbet dock(fast vi hade ganska bra hemjobb överlag tycker jag). Framåt tycker jag väl inte att jag bidrar med särskilt mycket, iaf inte något som verkligen resulterar i något bra. Som v9 tycker jag att jag ofta drog på mig två spelare men ändå lyckas vi inte komma till något särskilt bra läge. Som högernia försöker jag verkligen utmana och tycker att jag lyckas "göra min gubbe" flera gånger men jag fastnar bara utan att få något med mig från domarhåll. De kantutspel jag gör är till ingen nytta och så mycket mer än det gjorde jag nog inte. Skönt iaf att jag fick göra ett mål, som förövrigt borde blivit dömt som övertramp.

När halva säsongen gått var jag väldigt missnöjd med vår prestation. Jag tyckte att ett bra mål att ha var att vi skulle spela bättre (resultatmässigt) mot alla lag i andra omgången. Det har hållit ända till idag, iof förlorade vi med fyra bollar mot spåret i båda matcherna men alla andra har vi vunnit med mer eller förlorat med mindre. Tills idag då, vi vann (jag satt på läktaren) ju mot rosers hemma med ett mål i höstas och idag förlorade vi med sju bollar. Iof tycker jag att de var mycket bättre idag än sist vi mötte dem.

Nä nu orkar jag nog inte skriva mer om det, nu är det inte så många matcher kvar på säsongen och vi får väl försöka göra en bra avslutning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0