Sova eller icke sova

Nu sitter jag här och är rätt pigg faktiskt. Har nyligen spelat två omgångar monopol, första omgången var inte så kul men den andra lite roligare faktiskt, gissa vilken jag vann :-)

Jag har suttit och kollat matchdatum i olika ligor samt kostnader för biljetter till några av matcherna vi vill se om/när vi gör vår tågluff nästa år :-) Det är inte helt lätt att få det att fungera smidigt och det är inte helt billigt men det kanske det kan vara värt, 6000 för El Classico känns ganska lockande.

Nu sitter jag och velar för jag vet inte om jag ska gå och lägga mig eller inte. Jag lär ju hinna bli dödstrött innan klockan slår fem, men tre timmars sömn är inte heller något att hurra för. Det är för kort sömntid men för lång vakentid för att något beslut känns bra, å jag är ju inte trött nu så går jag och lägger mig lär jag inte somna på två sekunder som jag annars brukar göra.

Äh tror faktiskt jag går och lägger mig och läser. Jag får ju faktiskt sova bort morgondagen om jag vill. Det enda jag har inplanerat är ett besök av snälla Olle strax före tolv (å då kanske jag kan sova faktiskt och Kjell ta emot och va trevlig) och sen löprundan på kvällen då. Har aldrig försäsongat med så många från laget tidigare och det är ju kul :-) Imorgon kanske vi kan våga oss på en liten längre runda?!

Nää nu är det boken som gäller! Förresten såg att Ronaldo får sjuan nu efter Raul och det gjorde mig lite ledsen men sen ändå rätt okej till mods, å dessutom såg jag att raul fortfarande har sju så då blev jag glad, han lyckades dessutom göra två mål i sin match med Schalke så då blev jag gråtglad :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0