Sista semesterdagen

Jag längtar faktiskt till imorgon, fast på samma gång vill jag fortsätta ha semester. Jag har börjat sakna barnen väldigt mycket och det ska bli kul att få se alla igen. Även fast det kanske bara gått 3-5 veckor sen jag såg de flesta sist så brukar det alltid hinna hända så otroligt mycket på sommaren. De växer så mycket och utvecklas som bara den. När man är van att träffa dem i stort sett varje dag så är tre veckor nästan en evighet.
Nu kommer jag jobba i en vecka och två dagar och tiden kommer ju såklart bara flyga iväg. Förhoppningsvis hinner jag få lite koll på läget innan det är dags för nästa semester. Jag längtar som bara den till kroatienresan! Efter det kommer vardagen vara tillbaka på riktigt. Då ska jag arbeta hela den långa höstterminen och handbollen kommer väl förhoppningsvis vara i full gång.

Vi har blivit tillfrågade om vi vill spela en miniturnering i skånela, mot åkersberga och skånela. Vet inte om jag är så sugen på det faktiskt, vi möter ju troligtvis åkersberga i första matchen i serien och det är jag sådär lagom sugen på, typ nervös redan nu. Å dessutom få möta skånela är kanske mer än vad mina nerver klarar av. Men samtidigt kan det ju va bra att få en chans att spela ihop sig lite inför serien för vi lär ju inte kunna köra så mycket match på träningarna... Aja jag ska svara på frågan senast imorgonkväll och eftersom vi har styrelsemöte då kommer jag väl veta lite mer som kan hjälpa till med beslutet...


Real spelade igår också men den matchen missade jag. Vi hade varit i Västerås på fest, mycket trevligt och roligt att träffa gamla studiekamrater till Kjell igen. Jag var på tok för trött när jag somnade för att ha en tanke på matchen faktiskt, å det gjorde att jag missade ramos som tydligen fick spela iaf första halvlek, å Casillas som stod i andra halvlek. Vet inte hur det gick för tydligen är inte träningsmatcher så viktiga att rapportera ifrån, på svenska fans var det en lista med spelarbetyg, det enda som var skrivet om resultatet var "efter 3-2 målet". Men jaha betyder det 3-2 till rm eftersom han skrev om rm och marcelo just då eller var det 3-2 till galaxy som jag förmodar var hemmalag, och var 3-2 ens slutresultatet. Det stod iaf att första halvlek var rätt dålig men att de visade upp rejäl vinnarskalle (kanske inte med dom orden) i andra halvlek. Många fick dåliga betyg medan en hel del fick ganska bra-väldigt bra.

På fredag är nästa match och det är mot bayern, försäsongsmatcherna är kul att se tycker jag även om man inte riktigt kan förlita sig på dem när det har med form och så att göra. Oftast möter de ju lag som man inte har någon aning om hur de är, ofta lag som iaf är en division sämre. De låter ju så många som möjligt få speltid och provar massa olika uppställningar. Men det är ändå kul att se. Matchen mot bayern ska bli ännu roligare att se för det är ju mot ett av cl-finallagen från i fjol och då har morinho haft ännu en vecka på sig att få ihop det nya laget. Många av spelarna kom ju till truppen för bara några dagar sedan och har väl inte haft så gott om tid att komma igång.

Nu ska jag nog ägna sista semester

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0