Nöjd och belåten

Jag är nyss hemkommen från ett träningspass som kändes ganska bra. Visst var jag seg och trött men ändå inte i närheten av vad jag var för några veckor sedan vid första löppasset. Det är ju lite deprimerande hur dåligt tränad man är men det känns ju ändå väldigt bra när man väl är klar.

Imorse när jag skrev skulle jag gå och lägga mig och läsa, det gjorde jag men jag somnade inte fort som jag hade räknat med, istället låg jag och läste i typ tre timmar och sedan tröttnade jag och gick ut och började måla. Jag tänkte passa på medan solen inte steker på den sidan som jag skulle måla och så tänkte jag att jag kunde sova på eftermiddagen eller nått, men så blev det inte heller. Jag har varit lite trött i perioder under dagen men egentligen inte mycket alls men jag lär ju sova rätt gott i natt med tanke på att jag bara sov 2-3 timmar natten som var.

Så idag har jag målat och tränat :-) Mycket bra måste jag säga, dessutom fick vi äntligen våra duschväggar på plats så nu börjar det likna ett hem på riktigt. Jag och anna tog en sväng förbi centrum för att köpa almanacka vilket vi gjorde, känns skönt att kunna börja strukturera upp vardagen. På bok och lek hittade vi ett pussel som jag länge velat köpa så jag kunde inte annat än att slå till. Så nu ligger det pusselbitar över hela köksbordet. Nu har jag ett pussel från en sevärdighet i Italien som jag besökt, en i england och den senaste sydamerika. Det är kul att lägga pussel. Efter att vi lagt ut alla bitar kom anna på att vi ska ha släktmiddag här på söndag men men i värsta fall får vi sitta på golvet och äta ;-)

Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja jag såg er när ni smög förbi i spåret. Va duktiga ni är som kör!

2010-08-06 @ 20:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0