Matchen

Åh va kul att det drar igång nu. Jag ställde klockan på fem i sex och såg bara andra halvlek. Det var ju ingen kanonmatch och real madrid imponerade ju inte så värst men det var ändå kul att se den, är glad att jag vaknade och gick upp, valde faktiskt att sova i den nya soffan de två och en halv timmarna jag sov vilket nog var ett bra beslut, vet inte om jag kommit upp ur sängen.

Jag är faktiskt oförskämt pigg med tanke på klockan och sömnmängden men ska nog ändå krypa ner i sängen snart. Först måste jag såklart skriva av mig lite om matchen.
Oj vad konstigt det kändes att se den vita sjuan utan den underbara Raul som bar upp den. Jag insåg ganska fort att jag hade höjt mina annars redan ganska höga förväntningar på Ronaldo nu när han tagit äver tröjan. Det går ju inte att ha en sjua i laget som hänger med huvudet minsta lilla eller som inte alltid ger allt i alla situationer. Han levde inte direkt upp till mina förväntningar utan var rätt intetsägande tycker jag, fast han spelade upp sig de sista tjugo och hade några bra framspelningar. Sedan gjorde han mål på frispark också, men det var kanske inte han som var bra utan backen som duckade för bollen som gjorde bort sig stackarn.

Det var en hel del nya spelare och som vanligt i försäsongsmatcher en hel del byten som gör att man inte riktigt hinner få en klar uppfattning om alla. Undra var alla nya spelare kommer ifrån, måste ju nästan vara från ungdomssektionen för man har ju inte hört om så många köp. Han senaste, tysken (khedeira eller vad han heter) var inte ens med, däremot blev lass utbytt mot någon annan (tebar tror jag) på samma position där jag tycker att real verkar ha hur många bra spelare som helst, Lass, Alonso och Diarra, Gago kan väl inte räknas som väldigt bra, men ändå...
Di Maria var nog den som jag tycker verkade mest spännande av alla nya ansikten. Han verkade rätt pigg och ambitiös men lyckades kanske inte med så värst mycket egentligen, men vem gjorde det?

Backlinjen blir man ju mest ledsen av att se. Pepe var med och var bra som vanligt, Garay spelade brevid honom och gjorde väl en ok insats som han brukar men det är ju inte riktigt tillräckligt bra. Drenthe fick spela högerback och det duger verkligen inte tycker jag. Fast jag tycker om honom för han kämpar verkligen och springer så otroligt fort och mycket men han kom fel i positionen flera gånger och mot bra lag har man ju inte råd med det, kanske är han inte så van vid positionen, han brukar ju oftare vara yttermittfältare men ändå.

Aja kul ska det bli att få följa laget ännu en säsong. Jag insåg efter nästan en kvart att jag uppskattade det mycket, trots att de inte spelade bländade fotboll och trots att Ramos, Casillas och Raul!!! saknades.

Ska bli kul att se vad Mourinho (stavning?) kan göra, han visade mer känslor med ögonen vid ett tillfälle än vad Pelligrini gjorde på hela förra säsongen. Om det är positivt eller negativt har jag ingen aning om.

Nä nu ska jag gå och äta några muffins och sedan lägga mig och läsa, lär ju somna ganska fort :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0