Måndag

Jag som vaknade och verkligen tänkte studsa upp på en gång och ge mig ut och måla men det började regna tio minuter senare, å nu verkligen öser det ner. Aja jag får väl göra någon annan nytta istället som att titta på, vända och radera bilder. Sen kommer tinna och ska få lite bilder, kanske ger vi oss ut i spåret också.

Borde väl ringa till ett persiennföretag om inte annat för annas skull :-)

På onsdag är det första realmadrid matchen på en hel evighet och jag hoppas verkligen att jag kan hitta den med hyfsad mottagning någonstans för jag håller på att bli tokig. Sorgligt är det dock att den främsta anledningen till att jag började hejja på real inte kommer stå med dem där på planen. Jag antar att jag måste kolla på tyska ligan nu också...
Sen förövrigt så förstår jag inte real madrids värvning av den tyska spelaren, jag har så dålig koll på spelare som inte spelar i rm eller iaf spanska ligan så jag har ingen aning om vem det är men jag läste någonstans att han är defensiv mittfältare. Men hallå, defensiva mittfältare är väl den enda positionen (förutom målvakt och högerback) som real har riktigt bra spelare på?! Aja vi får väl se hur det går.

Handboll. Den närmar sig ju med stormsteg och det för med sig lite blandade känslor för mig. Själva handbollen är jag supersugen på, mer än jag brukar tror jag för jag har en förhoppning om att vi kommer ha roligare tillsammans i år än vi haft på länge, som lag alltså. Och det brukar ju betyda att spelet fungerar bättre då. Men organisationen, all tid det tar och framförallt styrelseuppdraget är jag faktiskt inte sugen på alls. Ena stunden vill jag göra allt för laget och klubben men nästa sekund vill jag bara strunta i allt. Jag är trött på att ta ansvar och skulle bara vilja glida med på en räkmacka som många andra gör men samtidigt vet jag ju att jag inte riktigt nöjer mig med det heller. Oj vilket dilemma, det är verkligen synd om mig! (var inte ett dugg seriös i det sista påståendet utan hånar mig själv som ens lägger ner tid och energi till att skriva ner dessa löjliga tankar).
Hoppas iaf att det blir så bra som jag hoppas, en del är absolut inte upp till mig men jag vet ju också att lite kan jag påverka och jag ska nog försöka helhjärtat för att det blir så bra som jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0