Första matchen...

Den slutade ju inte direkt som jag hade hoppats men det var iaf riktigt kul att äntligen få se mitt real spela i ligan igen. Jag tycker inte att real var superbra men det fanns ändå en hel del som såg spännande ut. Det var en del nya spelare att lära känna. Jag har ju sett väldigt lite av försäsongen och alltså väldigt lite av de spelare som är nya för säsongen. Tycker att vissa av dem ser riktigt pigga och spännande ut. Canales gjorde en hel del fina tekniska nummer och verkar spela en snabb fotboll som säkert kan vara väldigt underhållande. Di maria såg jag inte så värst mycket av. (ska kanske tillägga att jag streamade matchen, det var visserligen rätt bra kvalite men ibland är det svårt att hänga med vem som är vem och vem som gör vad, komentatorerna pratade på spanska och det hjälper inte så värst mycket även om namnen faktiskt är samma, jag menar det är ju inte engelska och irländska vi pratar om:-))
Carvalho vet jag absolut inte vad jag tycker om, jag var ganska negativt inställt ändå till han gjorde en helt fenomenal brytning, så där underbart klockren som är bland det härligaste man kan göra som back. Jag tyckte iaf att han verkade rensa lite för mycket i vissa relativt säkra lägen, lite som albiol men men han kan ju säkert växa in i det. Sorgligt var det att inte få se Ramos på högerbackspositionen, han gjorde inte direkt en strålande insats heller utan gjorde en del enkla missar som man inte är van att se honom göra. Efter em-guldet tycker jag att han hade en svacka på någon månad, hoppas inte han har det nu efter vm och allt. Han gjorde väl ingen dålig match direkt men jag har otroligt höga krav på honom.
Det var kul att se Özil, synd att inte han fick mer tid på sig att visa vad han går för men det kommer väl. Jag tror att han spelar en väldigt snabb och underhållande fotboll så vill det här sig väl kan det bli riktigt roligt i år. Khedira hann jag inte få en ordentlig uppfattning om men han verkade kämpa en hel del tycker jag och det är väl det viktigaste. Ronaldo ville mycket och kämpade och sprang men han lyckades inte riktigt med något egentligen, hans första chans på mål var väl den bästa och det hade blivit ett snyggt mål om den suttit precis som hans klack hade varit men det kändes lite långsökt att den skulle gå in. Higuain sprang väl en hel del också men hans insats är jag lite besviken på faktiskt. Han kändes inte helt målfarlig utan snarare lite tveksam och otajmad, både vid målsituationer och offsidepositioner. Fast jag vill ge honom massa med cred för att han inte lägger sig ner vid första rushen han har jämte en motståndare (vid det tillfället han råkar knäa målvakten).
Marcelo vill jag hedra lite för hans kyla och hans lugn, jag tycker verkligen han har vuxit in i laget, han är absolut ingen stjärna men han är en kämpe som faktiskt visar upp bra teknik och riktigt säkra passar för det mesta. Någon som jag däremot anser ha fått tillräckligt med chanser i laget snart är Benzema. Han är helt enkelt inte tillräckligt bra eller så klarar han inte av pressen. Han hade en riktigt bra framspelning till ronaldo tror jag det var men i övrigt var det riktigt riktigt dåligt. Flera missade målchanser som han bara fumlar bort. Jag är övertygad om att Raul skulle ha gjort det ofantligt mycket bättre. Han är saknad!!!

Nä nu orkar jag inge mer, jag satt och gäspade och gäspade hela matchen och det berodde verkligen inte på att jag var uttråkad eller ointresserad. Så nu ska jag sova, tack förresten Lili!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0