Sol sol sol

Vädret är ju helt underbart idag och jag satt en timme ungefär på en halvfärdig balkong (det var att ta i, vet inte ens om det finns några planer på att någonsin bli en balkong, men det fanns två träplankor där iaf) och läste "bågens mästare" av conn iggulden. Det är hans andra bok i serien om Djingis Kahn och var helt okej, inte underbar läsning men ganska intressant. Jag tyckte klart bättre om den första som jag inte riktigt kunde lägga ifrån mig (stäppens krigare). Det var nog likadant när jag läste hans böcker om Julius Caesar har jag för mig. Det är roligast och mest spännande att läsa om de första uppväxtåren som har haft så stor betydelse och format två helt otroligt hänsynslösa ledargestalter. Det är väl också de här åren som det finns minst sanning i, fakta finns det ju om både caesars och Djingis liv men inte särskilt mycket om deras uppväxt antar jag.
Idag har jag varit duktig och deklarerat också, hoppas att det blev rätt. Jag pratade med kundtjänst för någon vecka sedan och fick veta hur jag skulle göra med det som var felaktigt och jag tyckte inte direkt att det var solklart när jag väl satte mig ner med det nu.
Om ett tag ska mamma hämta mig och så ska vi till arninge och titta på utemöbler och allt möjligt. Vi får se om jag kommer hem med massa saker som jag för tillfället inte alls har någon som helst plats för.

Ikväll är det fotboll som gäller. Real Madrid möter Zaragoza och jag har onda föraningar, precis som vanligt. Kul är iaf att raul verkar vara fit for fight igen även om det innebär att han kommer få tillbringa större delen eller hela matchen på bänken så betyder det mycket för mig och jag tror faktiskt att det betyder en hel del för laget också. Även Kaka är tillbaka från ett mycket längre skadeuppehåll och det ska bli intressant om han får någon speltid och om han isf tillför något till laget. Han har ju varit borta ett bra tag nu, vet inte riktigt när han skadade sig men det är ju säkert två månader sen snart. Måste dock erkänna att jag inte har saknat honom särskilt mycket, visserligen kanske vi hade sluppit att se gago på planen under matcherna och det hade väl varit att föredra iaf mot Lyon men men nu är det som det är och jag hoppas för hans och reals skull att han kommer ur skadan betydligt starkare och formtoppande än vad han var tidigare under säsongen. Även Metzelder är tillbaka efter skada vilket väl är lägligt eftersom Albiol är avstängd men jag vet inte om jag känner mig så värst trygg om han nu går in och tar en plats i startelvan, alternativet är ju Arbeloa som hb, Ramos och Garay som mb och marcelo som vb och det inger mig inte någon vidare trygghet heller om jag ska va ärlig. Jag saknar verkligen Pepe, cannavaro lite också för den delen. Tänk cannavaro och pepe som mittbackar och ramos och roberto carlos (för sju år sedan) som ytterbackar, det skulle vart ett försvar att tala om... Jag kommer iaf hålla tummarna för att det blir vinst ikväll, det vore härligt om laget klarar av att avsluta säsongen med huvudet högt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0