tysklandreunion :-)

Igår var jag med mina pumor och träffade två killar vi lärde känna i tyskland under fotbollsvm. Två softa härliga människor varav den ena jag inte träffat sen dess och den andra knappt det heller. Jag hade skoj även om kvällen slutade lite misslyckat. Det bästa med kvällen var nog att jag äntligen träffade någon som är lika into Real Madrid som jag är. Jag känner inte många Real-fans och mina nära och kära brukar inte orka lyssna på mitt lyriska snack om laget så då var det riktigt härligt att möta någon likasinnad. Vi kunde prata om spelet, spelare och olika analyser hur länge som helst.

Just nu har real spelat en halvlek mot Tenerife och det ser inte bra ut. Jag är besviken över mångas prestationer så här långt och jag hoppas verkligen att det blir en ordentlig uppryckning i andra för man kan ju inte räkna med att Barcelona kommer tappa särskilt många poäng det här året...
Troligtvis kommer Kaká och Guti in kanske kan det medföra ngt positivt. Såg nu att Guti in och Ramos ut??? Hm Ramos har faktiskt varit dålig så varför inte. Nä nu blir det tv:n igen, kan väl tänka mig att det kommer ytterligare ett inlägg om matchen senare.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Jag lyssna gärna :) Men är antagligen inte så bra på att diskutera med dig.

Mamma kan däremot säker analysera :)

2009-09-26 @ 20:43:45
URL: http://katinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0