Lite glömsk eller?

Idag har varit en hektisk men rolig dag. Slutet på dagen har varit först lite sämre men nu när jag kom hem och fick se sista kvarten av Reals match blev jag gladare igen. Jag har glömt en hel del idag. Jag packade väskan lite snabbt innan jag gick till jobbet imorgon (trots att min mamma alltid tjatat på mig om att jag ska packa ryggsäck, gympakläder osv kvällen före) och denna gång sket det sig ordentligt. Värst var kanske iof att jag helt hade glömt bort styrelsemötet så jag blev 20 min sen till det men det var inte heller kul att packa upp träningskläderna och inse att jag glömt både shorts och sporttop. Tack vare en snäll själ fick jag låna en sporttop så det löste sig ju bra men det var inte kul alls att spela i långbyxor, enda fördelen med det var att jag hela tiden kunde skylla på dom. Jag kunde inte stega ordentligt pga byxorna, jag kunde inte skjuta ordentligt pga byxorna osv :-)

Äntligen har jag lite klarhet i läget med reals bästa backar. Pepe har två matcher kvar i ligan på sin avstängning (det är ännu konstigare att han får spela i CL än i landslaget kan jag tycka) och Sergio Ramos närmar sig spel ganska ordentligt. Kommentarer om matchen har jag väl egentligen inte eftersom jag såg så lite men det roligaste är självklart att min store idol fortsätter att göra mål, han är den som har gjort flest mål av alla i CL. Dessutom tycker jag att det är skönt att Ronaldo gör mål, ett på frispark dessutom (det första såg jag inte). Jag är kanske inte hans största fan men jag tycker att det är skönt att han som har så stor press och har kritiserats en hel del så här på en gång ändå lyckas prestera. Jag menar har han varit sämre än Zlatan? Tycker nästan inte det och ändå är det succe för den ena och en del ris för den andra. Iof är det succe för Zlatan enligt svensk press och jag har faktiskt ingen koll på vad spansk press skriver om honom.
Imorgon ska jag se Inter-Barcelona med mina pumor :-) Det ska bli kul! Vet inte vilka jag håller på där. Real-fan som jag är gör det mig inget om Barcelona förlorar men jag tycker ju om Zlatan iaf i perioder och jag tror att han väldigt gärna lyckas bra i just CL så kanske ska man ändå heja lite på dom. Nä det får helt enkelt avgöras imorgon. Må bästa lag vinna och då menar jag det lag som kämpar bäst, vill mest och spelar som ett lag. Det skulle inte göra mig så mycket om Eto gör en kanonmatch och får lite revansch :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0