Vad hände egentligen?

Jag gick inte och la mig alltför sent igårkväll och funderade först på om jag skulle ställa väckarklockan. Jag beslöt mig dock för att inte göra det eftersom det är ganska skönt att vakna utan väckarklocka och jag hade inget inplanerat idag förrän samlingen kl 1. Klockan stod ju iof på ringning 05.10 för någons annans räkning men det är inte alltid jag vaknar ordentligt av det och jag brukar alltid ha lätt för att somna om isf.
Jag vaknade rätt pigg vid ett tillfälle och var övertygad om att det var morgon, att klockan alltså var 7-8 någonting, men så märkte jag att jag inte var ensam i sängen och blev en aning förbryllad. Först tänkte jag, å nej, han har försovit sig och väckte en sömning liten Kjell men då informerade han mig om att klockan var typ halv fem, oops sorry somna om du... Sen vaknade jag ju till lite när klockan väl ringde och när han sa hej då, somnade om på en gång som vanligt. Sen vaknade jag och kände mig otroligt utvilad, kollade på klockan och såg att den var kvart i nio, tänkte gå upp men det är ju så skönt att bara ligga och dra sig. Jag vet inte riktigt hur det hände men därnågonstans somnade jag väl om igen och vaknade av att telefonen ringde tio i tolv. Som tur tur är känner jag mig inte så där ofantligt seg och trött som jag brukar om jag sover för länge. Men det kom som en chock för jag brukar inte kunna sova så länge nuförtiden. Jag hade tänkt att jag skulle laga en prima lunch inför matchen men nu blir det nog frukt och drickyoghurt i bilen på väg till match.
Jag är spelsugen och ganska nervös som vanligt men jag är också väldigt inställd på att vi kommer förlora. De matcherna är jag aldrig riktigt lika nervös som dom jag tror att vi har en chans att vinna. Måste också tillägga att jag självklart spelar och kämpar för att vi ska vinna även om jag inför en match är väldigt negativ. Det är mitt sätt att tänka och det fungerar ganska bra, jag lyckas alltid tagga till ändå, nej nu måste jag verkligen göra mig klar, dags att gå snart ju :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0