Jasså, å så va den positiva tanketrenden bruten

Fast det kanske är skillnad på att vara arg och upprörd kontra att vara allmänt negativ och leta fel. Jag kan tyvärr inte låta bli att ha åsikter om allt i handbollsväg. Det är väl det negativa med att ha varit tränare, man har så mycket tankar och funderingar och har svårt att släppa kontrollen helt till sin egen tränare. Fast det kanske inte bara beror på att jag har varit tränare för jag känner någon (läs anna) som är minst lika åsiktsbenägen (kan man säga så?) som jag och faktiskt aldrig har varit tränare. Och på sätt och vis tycker jag faktiskt att det är bland det mest positiva med att ha varit tränare. Jag har blivit medveten om så mycket mer och jag har en hel del tankar och funderingar som faktiskt hjälper mig att utvecklas som spelare som jag säkert inte hade haft annars. Oj solklar analys va?!

Nu ska jag försöka se det positiva... Får nog tänka ett tag... Jo visst är det kul att vi har så många bra spelare. Jag slipper förmodligen lite av nervositeten på lördag eftersom jag på läktaren inte har lika stor chans att påverka resultatet. Jag får en trevlig stund med min syster och kan analysera mina medspelare från läktarperspektivet och kanske därmed lyckas bättre i samspelet kommande matcher.
Mer positivt är att vi ändå var säkert 14 st på träningen fast det inte var hallträning. Mindre positivt kanske var att det bara var fyra av utespelarna i helgens a-laget som var med (fem med Lovi). Men vaddå så länge det är okej att missa såna träningar och ändå bli uttagen så lär det ju inte bli ngn skillnad.


Kommentarer
Postat av: anna

haha jag förstår inte vad du menar :P



men jag säger bara två saker, tur för barnen och tänk att jag kanske kunde ha blivit ännu bättre om jag hade varit tränare. är det möjligt? tihi



jag tänkte nog att jag ska försöka hålla tyst me mina åsikter ett tag på handbollen. lycka till.



du kan ju alltid filma matchen :)



haha fin positivt avslut du fick till föresten :P



ps.jag ska rösta på dig till spelarrådet :)



ps.ps. va lång de här blev :)

2009-10-15 @ 23:15:13
URL: http://annadah.blogg.se/
Postat av: kicki

FÖÖÖÖRRRRLLÅÅÅÅTTT! Jag var inte på träningen... Men jag skyller på mamma som är sååå rädd om sina blommor ;)

Haha puss på dej!

2009-10-16 @ 12:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0