Inredningstankar

Just nu funderar jag mycket över hur jag skulle vilja ha mitt drömhus. Vad vill jag ha för färger och möbler, tapeter och tavlor. Det är väldigt roligt men också väldigt svårt. Skulle man ha en obegränsad budget eller iaf veta vilken budget man har skulle det nog kunna underlätta besluten. Jag har varit helt emot svart kakel i köket, eller jag har snarare inte haft en tanke på det tidigare för det känns på något sätt så fel för mig. Men nu när jag sett en hel del bilder på olika kök är jag väldigt förvånad över hur fint det faktiskt är. Annars har jag fått för mig att ett lite grönt kök skulle va härligt, men jag har svårt att se vilken nyans av grön det skulle va. Väljer man fel så är risken ganska stor att det istället blir gräsligt. Vi vet redan att vi ska ha valnöt (golv och bänkskiva) och vita köksluckor och av någon anledning tror jag att grönt skulle passa jättebra till det. Just nu är vi inne på att det blir valnöt-vitt-svart i köket och att gardiner, ljusstakar,krukor och annan dekoration får vara i någon uppiffande färg.
När det gäller sovrummet är jag lite sugen på att inte ha vitt tak, det skulle vara härligt med någon annan harmonisk färg och kanske en väggdekoration som sprider sig från vägg upp till tak och byter nyans efter bakgrundfärg, oj det var nog inte glasklart. Misstänker att jag inte lyckades ge er min bild där riktigt.
Åh nu vill jag att tiden ska gå fort och det gör den ju faktiskt oftast. veckorna bara rusar förbi men konstigt nog känns det inte som om flytten kommer särskilt mycket närmare. Fast med tanke på att de flesta besluten ska vara klara i januari så kanske jag borde vara lite stressad inser jag nu. Äh det blir nog bra! Jag har inget emot lite tips om någon vill dela med sig...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0