Hösttrött

Jag är trött jämnt och ständigt, det känns så iaf. Kanske fokuserar jag lite för mycket på tröttheten och glömmer bort att jag är pigg emellanåt, men just nu är jag inne i en period då jag känner mig trött konstant. Det är inte skojigt att kliva upp ur sängen på morgonen, som tur är har min andra hälft klivit upp före mig den här veckan annars är det ju nästintill omöjligt att slita sig upp.
Annars tycker jag hösten är mysig, men jag skyller tröttheten mycket på den och dess mörker, jag tycker om färgerna och när det är så vackert väder som det varit idag är det ju egentligen helt underbart.

Idag har jag gjort något som jag ifrågasätter moraliskt sett. Vissa saker är verkligen inte svarta och vita, när ska man vara helt ärlig och när är det tillåtet eller kanske till och med det bästa att medvetet undanhålla viss information. Vem har rätt att avgöra vad som är rätt och fel? Alla människor är ju olika och alla situationer är helt unika, då finns det ju faktiskt inget facit över hur man ska agera i varje situation. Självklart finns det riktlinjer och sunt förnuft men i vissa lägen är det inte helt enkelt att ta ställning. Idag kan jag dock känna att jag inte agerade helt rätt, men samtidigt gjorde jag det som jag hoppas är bäst för alla, eller iaf för så många som möjligt.

Nu håller jag på att längta ihjäl mig efter nästa RM-match. Jag ser faktiskt nästan inte alls fram emot Sveriges match mot Danmark. Kanske beror det på att det är en så otroligt viktig match att jag vet hur dåligt jag kommer må och hur nervös jag kommer vara. Tydligen blir det utgång efter matchen iaf, kanske på tiden för vissa men jag börjar tröttna lite på alla utekvällar (ska faktiskt ut med jobbet på fredag också). Jag är verkligen en hemmasittartjej hur tråkigt än alla andra må tycka att det är. Jag älskar verkligen att bara få vara hemma och göra precis vad jag vill, ofta. Nu börjar tyvärr klockan ticka iväg lite för fort och ska jag orka med resten av veckan är det väl dags att krypa ner i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0