Vad har hänt med världen?

Real Madrid förlorade igår, jag tycker att de gjorde en helt okej match, mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på men superfantastiskt tycker jag inte att det var.

Ändå blir de inte förnedrade i media, de skrivs inte bara om Barcelona och Zlatan även om 15 sidor om en person (som dessutom ingår i ett kollektiv, ett lag) i en tidning enligt mig är aningen överdrivet...

Det började redan igår när kommentatorerna faktiskt sa positiva saker om real, idag har jag läst en del som vanligt och jag tycker att det är förvånandsvärt mycket vänliga ord om Real Madrid.

Kan det vara så att alla de som alltid ska hylla Barcelona så fantastiskt mycket måste höja Real Madrid nu plötsligt när de i stunder av matchen lyckas spela ut Barcelona och när Barcelona faktiskt bara i enstaka moment lyckas föra matchen? Eller vad är det som har hänt? Har alla helt plötsligt blivit lite förnuftiga och inte helt Barcatokiga och blinda? Aja det är iaf skönt att för en gångs skull inte få höra allt i så smickrande ordalag gentemot Barcelona, hoppas det håller i sig.

Kommentarer
Postat av: anna

lr så är det du som är lite känslig när nån skrivet något dåligt om real..hmm men va vet jag :P

2009-11-30 @ 22:32:35
Postat av: Katarina

Jo jag vet, men det har ju inte ändrats. Jag letar väl på sätt och vis efter det men det gjorde jag ju efter förra matchen också och då är det nästan ännu konstigare att jag inte hittade nått...

2009-12-01 @ 17:38:54
URL: http://katarinakajanpettersson
Postat av: Lili

Håller med dig helt Kajan, dessutom var det inte en rättvis seger för Barca, men tyvärr så är inte fotboll alltid rättvis (inte handboll heller för den delen). Det positiva är att ny kommer Real vinna när jag är där...eller hur?!!

2009-12-01 @ 18:25:26
URL: http://upss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0