Tre saker...

Först vill jag bara skriva att kvällen var underbart trevlig. Jag har varit på middag hemma hos en arbetskamrat och det var verkligen härligt. Mysig bostad, trevligt sällskap och underbar mat och efterrätt.

Sedan kom känslorna som bara vallade över, som fick mig att vilja ventilera och jag vet att jag inte borde göra det med någon nära och kär för det blir oftast inte helt och hållet som jag vill och irritationen tar då överhand. Sedan borde jag inte göra det här heller eftersom vissa på sätt och vis berörda tar del av det jag skriver och jag tror inte att det gör situationen bättre om vi fortsätter att egga varandra.
Jag älskar handboll, sporten är helt fantastisk när den utövas på rätt sätt. Numera känner jag mest irritation, ilska, frustration och sorg när jag är där. Framförallt på matcherna då det inte går att koppla bort tänket lika mycket som jag faktiskt klarar av många träningar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till om det inte blir bättre. Jag måste ju träna, inga tvivel om saken. Jag har ingen självdisciplin, alltså kommer jag inte träna märkvärt mycket vilket jag verkligen skulle behöva. Jag har dessutom aldrig fastnat för någon annan träningsform egentligen. Jag hatar att köra fysträning och jag avskyr om möjlig ännu mer att köra intervallträning dessutom tycker jag väldigt mycket illa om att löpträna överhuvudtaget. Blä, jag vill hitta tillbaka till glädjen. Jag vill inte behöva känna all aggression efter en match som jag i år har upplevt. Kanske blir det bättre om jag skulle spela i B-laget, den b-lagsmatchen jag spelade var faktiskt riktigt rolig att spela.

För det tredje, jag mår psykiskt dåligt över att det är uppehåll i spanska ligan i helgen. Jag vill se mitt älskade Real. (Nu får alla tycka vad de vill om mig, det struntar jag i) Jag har sett Real under säkert 15 års tid och jag har varit med om med- och motgångar som supporter. Märkligt nog kan jag känna att under värst motgångarna och den perioden jag faktiskt tyckte illa om spelare och spelares inställning så växte mitt realhjärta ännu mer. Det skulle verkligen vara härligt om det gick bra i år, särskilt i CL men blir det inte så är det okej, bara jag får se dem spela!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Vad tråkigt att läsa att du är så frustrerad och irriterad över handbollen. Jag hoppas att det blir bättre! Jag önskar det var något jag kunde göra för att hjälpa dig. Lycka till i helgen!

2009-11-13 @ 11:03:16
Postat av: Anonym

Jag ska se till att du får roligare! Vi får ha kul tillsammans!Pöss på dej!

2009-11-13 @ 17:16:56
Postat av: Anonym

men vi kanske kan starta ett mao lag på riktigt? :)

2009-11-13 @ 19:12:28
Postat av: Tinna

jag är med på mao!

2009-11-13 @ 20:23:17
Postat av: Katarina

Tack Magnus! Jag har börjat tänka ut en plan som gör att du kanske kan det :-)



Och går den planen i stöpet är nog inte mao en omöjlighet så länge till...

2009-11-13 @ 23:27:47
URL: http://katarinakajanpettersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0