Söndagsseg

Jag är trött och seg och har ont i precis hela kroppen, nej det är inte baconsjukan utan det är söndag och jag spelade match igår. Värst är det i rygg och nacke, jag förstår inte riktigt hur det har gått till men nu gör varenda rörelse ont faktiskt. Men men det går nog över snart, är väl bara lite hederlig träningsvärk.

Jag är ledsen för att det är en hel vecka kvar till nästa RM-match, jag tror nästan jag är beroende av att se dom spela faktiskt. Framöver är det riktigt viktiga matcher som kommer iaf. Snart snart är det ju den största matchen på hela året. Den vill jag inte missa även om det är en aning fördel för Barcelona i dagsläget. CR har börjat löpträna och tror att han kommer vara fit for fight till el Classico men hur är formen egentligen efter mer än en månads uppehåll pga skada? För visst måste det ha gått minst en månad sen han skadade sig?

Jag har ganska lätt för att bilda en snabb uppfattning om folk, de jag ser på avstånd (tv eller liknande) samt de jag umgås med. Vissa kan jag känna visst motstånd till utan att egentligen veta varför och andra kan jag genast fatta tycke för utan att heller veta varför. Självklart har tyvärr utseendet någon form av betydelse men främst tror jag att det handlar om utstrålning. Det som skiljer sig mellan de två olika alternativen (avstånd och umgänget) är hur mycket det de säger och uttrycker har betydelse för hur jag bedömer folk. De jag umgås med och på riktigt lär känna måste givetvis imponera mer på mig med sina åsikter och yttranden än de som jag endast ser via en tvskärm eller på en handbollsmatch eller liknande. Vart ville jag komma med detta utlägg nu då? Jo jag ville hylla Ola som vann körslaget igår. Jag har inte sett mycket alls av det programmet, kanske max 30 min samanlagt. Jag såg inte heller mycket av Idol när Ola var tävlande där men i stort sett direkt när jag såg honom bildade jag en positiv uppfattning om honom. Vilken endast har förstärkts ju mer jag sett honom. Därför är jag glad att han vann igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0