Så var det över.

Säsongens första el clasico. Matchen slutade 1-0 så barcelona stod som segrare när slutsignalen ljöd. Ingen lär väl undgå att det var supersvensken som avgjorde matchen. Offside eller inte så tycker jag att det var ett vackert mål, och det var väl i stort sett hans första bollkontakt. Sen tycker jag nog inte han gör speciellt mycket annat som var bra, men självklart kommer vi aldrig få höra slutet på det här. Kul för Zlatan iaf som vinner sitt första el clasico och dessutom står som ensam målskytt.
Jag tycker att matchen lika gärna kunde ha slutat med vinst för Real, de vita var de bättre laget i första medan Barcelona växte in i matchen och var aningen mer effektiva idag. Kul var det iaf att se Real Madrids inställning i första halvlek. Jag tycker att de spelade bra tillsammans och visade på mycket mod och vilja. Ronaldo har nog en liten bit till för att komma i ordentlig matchform, lägen som han i inledningen av ligan satte bränner han idag, Valdes gjorde visserligen en väldigt bra räddning på hans friläge. Skönt var det iaf att Casillas gjorde en minst lika bra räddning på Messis friläge i slutet av matchen, jag hade blivit lite mer ledsen om han fått göra mål faktiskt.
Jag hoppas nu att Real tar nya tag, kvalificerar sig för CL-slutspel och spelar ihop sig ordentligt i ligan medan de vinner massa matcher. Förhoppningsvis tar vi de blåröda när det är dags för nästa el clasico.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0