Ny vecka :-)

Jag var ju sjuk i slutet på förra arbetsveckan och var hemma från jobbet så idag var det extra roligt att få träffa alla söta barn igen. Jag säger det igen, det är verkligen underbart att få vara med barn, de överöser en med så mycket kärlek och lycka.

Jag hade en riktigt härlig helg, den blev ju lite extra lång också för i fredags mådde jag lite oförskämt bra nästan hela dagen. Hade jag vetat på torsdagen att jag skulle bli så mycket bättre så snabbt hade jag jobbat på fredagen men jag tog det säkra före det osäkra och kurerade mig ordentligt och det var rätt skönt faktiskt.

Lördagen har jag väl redan skrivit om, roligast då var helt klart att Real vann sin match.

Söndagen var en mycket mysig dag. Jag umgicks med vänner, tittade på handboll, fotboll (där gick det kanske inte riktigt så som jag hade hoppats, hellre Göteborg än AIK men men), pysslade lite och spelade MAO (jag vann alla gånger förutom sista). Tack vare Kicki och Tinna lyckades jag också vara riktigt hälsosam och gå och träna. Även om det var en plåga till och från så får man ju med sig en härlig känsla i efterhand iaf.

Nu har jag lite beslutsångest över vad jag ska hitta på. Jag har lite för många roliga saker att välja på (vilket jobbigt problem eller hur?). Det lutar mest åt dataspel, pyssel eller läsa en bok. Hm jag kanske kan göra lite av varje.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Vadå plåga jag trodde att det var helgens höjdpunkt för dig :-) Kul att du kom ner!

2009-11-03 @ 08:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0