Jullängtan

På jobbet tränar vi luciasånger och det är klart att man blir lite påverkad. Jag älskar julen, den är ju supermysig. Min familj firar inte den sådär väldigt mycket längre, vi har inte köpt julklappar på flera år men vi försöker att träffas och äta tillsammans iaf. I år vet jag inte om det blir så mycket ens för min kära systeryster ska vara i Thailand då och min kära mor har bestämt sig för att jobba i stort sett hela julen. Så jag har bestämt att jag ska fira med Kicki och troligtvis är min babe ledig en del då också. Förra året firade vi (mest jag men min babe var med på ett litet hörn) iaf ganska mycket jul i min lilla etta. Här kommer några bilder:



Självklart är en gran ett måste även om man bor två st på 30 kvadrat. Pepparkaksdegen var jobbig att göra utan matberdare, apelsiner med nejlikor doftar underbart gott. Det är svårt att dekorera pepparkakshus med glasyr utan en sprits eller vad det heter, tydligen fungerar det inte lika bra med sked. På julaftonsmorgon är det tomtegröt och julskinka på vörtbröd som gäller :-)

I år är jag tveksam till om det blir egen pepparkaksdeg eller ens ett pepparkakshus. Jag har bestämt att nästa jul ska bli storslagen så den här julen får bli lite mysig och slapp, fast mitt i allt lär jag ju behöva flyttstäda och packa en del...

Kommentarer
Postat av: anna

myspys:) sen blir det juldagen hemma hos dig va? ;)

idag är det väl kanske bara 20 saker man behöver irritera sig på iställe för 100?!

2009-11-14 @ 23:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0