Jaha då var man pigg igen då...

Jag var ju på bio i torsdags och sov inte så många timmar natten mellan torsdag och fredag. Jag somnade därför i soffan runt kl 8 igårkväll, jag har vaknat till då och då men somnat om i stort sett direkt. Ungefär vid 3 vaknade jag och kände mig riktigt utvilad, jag har nu gett upp tankarna på att somna om.

Bion då... Jag såg Twilight på datorn ungefär i samma veva som den gick på bio och tyckte att den var helt okej. Jag fastnade inte för den på samma sätt som alla andra tjejer verkar göra och jag tycker definitivt inte att Edward är så vacker och snygg som alla andra. Visst han är inte ful och karaktären är ju härlig men inte extraordinär som alla andra verkar tycka. Jag läste boken i somras och den tycker jag var mycket bättre, kärlekshistorian blir ännu djupare än den känns i filmen och trots att jag visste vad som skulle hända så var boken ännu mer spännande än filmen. Jag hade kunnat stänga av mitt i filmen och inte behöva se fortsättningen egentligen samtidigt som jag inte ville lägga ifrån mig boken. Inför premiären av New Moon bestämde jag mig för att läsa boken först. Å jag tycker att den boken var väldigt härlig med, jag vet inte om jag tycker att den var bättre än den första men självklart var det en annan sak att läsa den eftersom jag då inte hade sett ngn film som avslöjat allt som skulle hända. Nu har jag ju vänner som längtat och längtat efter den här filmen och bokade paketet som gav oss möjlighet att se Twiligt först och sedan New Moon på nattpremiären. Det är inget jag skulle gjort själv men eftersom det nästan är bästa tänkbara sällskap så följde jag med dem, vilket jag är glad över men det var en kort period som jag nästan önskade att jag inte gjort det. Jag fick dåligt samvete över att jag satt där, det kändes som om jag snodde platsen för någon som skulle uppskattat det så mycket mer än mig. Men men så kan man väl inte tänka hela tiden. Visserligen var väl de flesta där yngre än mig men jag tyckte verkligen att det hela blev överdrivet. Fast det är ju en smaksak, självklart tycker många att jag är löjlig och överdriven när jag ser på Real Madrid och lever mig in i varje situation.
Det var några som kom i balklänningar, kanske trodde de att Robert Pattinson skulle dyka upp, eller så ville de bara hylla filmen på ngt sätt men jag blev iaf en aning förvånad. Första scenen när man får se Edward drar 80% av publiken efter andan och blir helt till sig, så var det i båda filmerna och kanske skulle jag kunna förstå det på andra filmen men den första hade de flesta där säkert sett 10 gånger minst men men. Alla är vi olika och tur är ju det. Jag tycker iaf att den nya filmen var bra den med, inte fantastisk men härlig iaf. Måste ju få säga att jag tycker att Jacob är bra mycket snyggare än Edward i den här filmen (och då bortser jag från kropparna vilka inte går att jämföra), han påminner mig dessutom väldigt mycket om någon :-) iaf efter hårklippningen.

Idag är det match. Vi möter Kungsängen och jag drömde att vi förlorade mot dom, vilket vi inte får göra. Förlorar vi skulle det inte kunna skrivas i andra ord än katastrof och kris. Jag tror att vi har en bra chans att vinna men jag tror att det finns en ganska stor chans att vi inte gör det. De har nog blivit lite sämre i år men det har ju verkligen vi också. Men vi har ett bra lag imorgon iaf. Hoppas hoppas att vi vinner, det borde vi klara av.

Åh äntligen ska Real Madrid spela igen, det var på tok för länge sedan. Jag hoppas att de vinner och visar upp bra laganda och form. Jag lär ju sitta bänkad framför tvn iaf :-)

Nu ska jag äta frukost, jag menar klockan är ju över halv fem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0