Så var allt avgjort...

Allt gick som jag ville! Om två veckor blir jag sambo, det har varit planerat sen länge och känns toppen. Vi två kommer då bo tillsammans i min lilla etta på ca 28 kvadratmeter. Det kan ju bli spännande :-)

Jag har bott här i över fem år och trivs väldigt bra och kan absolut tänka mig att bo här ett tag till, men det har börjat kännas angeläget att hitta något annat. De senaste månaderna har vi fått för oss att vi vill ha en viss villa. Jag kan inte se mig bo i en lägenhet resten av livet, det kanske passar vissa men inte mig. Jag har alltid drömt om att bo i en villa men trott att det är alldeles för dyrt och isf skulle ligga långt fram i tiden, eller långt bort från Stockholm. Men nu har vi hittat en villa som verkligen känns rätt, kan bero på att det är ett nybygge och vi får välja, villa, och kakel, klinker, golv osv. Läget känns också helt perfekt och enligt vår egen budget har vi ekonomi för det.

Problemet har varit att övertyga banken om det, eller egentligen har problemet varit att Kjell inte har räknats alls eftersom han inte har någon fast tjänst. Vilket jag absolut kan köpa, bankerna vill ju vara säkra på att vi kommer kunna betala. Nu tack vara Kjells underbara pappa får vi ta lån och köpa vårt drömhus. Så om ungefär ett år kommer vi bo i ett litet hus med trädgård istället för i denna pyttelilla lägenhet. Jag tror bestämt att jag börjar bli vuxen :-S

Kommentarer
Postat av: Tinna

Ååhh vad roligt :D Grattis Grattis!!!

Men jag hoppas det är i Vallentuna??

2009-05-16 @ 17:31:55
URL: http://katinna.blogg.se/
Postat av: Jag själv :-)

Klart det är :-)

2009-05-18 @ 13:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0