Imorgon avgörs allt...

Jag vill inte gå och vänta längre, jag vill veta nu! Imorgon kl två ska jag på möte på banken och om allt går som jag vill kommer mitt liv snart att förändras ganska radikalt, eller iaf med en sisådär 1170 kvadratmeter :-)
Och om det inte går vägen kommer jag bli lite ledsen och besviken men jag vet ju som tur är att jag ändå kommer ha det riktigt bra och vara lika lycklig som jag faktiskt är i nuläget.
Ibland förundras jag över hur lyckligt lottad jag är, eller ibland är nog en underdrift. Jag är ständigt oerhört tacksam och glad att jag är den jag är, att jag har de erfarenheter jag har och framförallt att jag har de människor omkring mig som jag har. Jag har väldigt bra kollegor/chefer, fantastiska bekanta och underbara vänner och familjemedlemmar. Jag hoppas att det får vara såhär underbart länge länge till, det är så skönt att kunna njuta ordentligt av tillvaron.
Idag har det nog (som om inte min vanliga härliga vardag skulle vara nog) varit min turdag :-) Vi har vunnit en fototävling (som underbara Fotobutiken i Vallentuna höll i) med ett av våra madridfoton nedan, gissa gärna vilket :-) Dessutom har jag återfunnit ett kärt armband som varit försvunnet i några veckor. Hoppas nu bara turen håller i sig till imorgon, för det kan kanske behövas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0