God morgon!

Sedan jag började jobba som förskollärare i höstas har mitt liv helt plötsligt för första gången fått ordentligt med rutin. Jag äter på ungefär samma tider för det mesta och går upp ganska tidigt varje dag, iaf på veckorna. Det är faktiskt ganska skönt även om det finns en del nackdelar också, när jag pluggade hade jag massor med tid som jag kunde disponera som jag ville, nu känns det ibland som om jag jobbar, är på handboll och sover bara. Men men jag märkte ganska fort att kroppen ställde in sig efter rutinerna, jag har blivit mycket mer morgonpigg :-) tyvärr är jag även mer kvällstrött, även magen känner av rutinerna och jag blir hungrig mycket oftare än vad jag blev förut oc h ganska regelbundet.

Nu är jag iaf pigg som en lärka och borde sätta igång med att städa, jag ska eventuellt öppna mitt hem för mina vänner ikväll innan vi ska på dam- och herrfest för att fira att säsongen är över. Vi har faktiskt sista matchen idag, mot Arbrå som redan är klara segrare. Sist vi mötte dem förlorade vi med ungefär tio bollar, fast då hade vi kort om folk och jag mådde verkligen inte bra så stackarna som kunde spela fick nästan spela hela matchen mot ett lag som dessutom hade väldigt högt tempo mot vad vi är vana vid. Det var ju faktiskt den första div 2 matchen vi spelade... Jag tror jag måste börja ladda för jag känner mig inte så nervös som jag brukar.
Nä nu måste jag börja städa (inte min favoritsysselsättning direkt) men det är ju rätt skönt efteråt när man sitter i en ren lägenhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0