Allt kan förändras på en hundradels sekund

För en vecka sedan på dagen inträffade en olycka vid tåget. En trettonårig flicka blev påkörd och allvarligt skadad, jag tror och hoppas att läget för henne är stabilt, det var det i slutet på förra veckan iaf. Det är så sorgligt när såna här olyckor sker och i just det här fallet är det dessutom fruktansvärt irriterande. Det är nämligen inte första gången någon blir påkörd just i den obevakade övergångsplatsen. Undra hur många som måste dö eller få sina liv förstörda innan man anser att det är värt pengarna att göra om där?
Idag skedde ytterligare en tågolycka här i Vallentuna. Denna gång var det en bil som blev påkörd i en korsning med bommar och allt. Jag vet inte detaljer men hoppas verkligen att mannen? kommer klara sig. Jag såg bilder på aftonbladet och expressen och bilen som tydligen släpades med en bit ser väldigt mosad ut.
Det är så skrämmande att allt verkligen kan förändras så snabbt, livet är verkligen ömtåligt. Samtidigt som dessa situationer är tragiska och får en att känna sorg medför de ju som tur är även något positivt. Många slås nog av tanken av livets skörhet precis som jag och det får mig att uppskatta dagarna jag lever och mår bra ännu mer. Jag är så väldigt tacksam för att jag och min familj/mina vänner är friska och mår så bra som vi gör. Mina tankar finns även bland alla som för tillfälligt inte alls mår bra eller som befinner sig i sorg.
Kanske är det lite av charmen att livet ska vara så här oförutsägbart men jag lider verkligen med dem som kommer riktigt nära verkliga tragedier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0