Sportuppdatering :-)

Sportintresserad kanske man kan kalla mig...

Jag såg Makedonien-Sverige i söndags och blev faktiskt ganska imponerad av damerna. Lite avundsjuk också över att de är så mycket bättre än jag men men. Jag tycker att Isabella Gulldén var helt fantastiskt bra och högerkanten som jag tyvärr glömt namnet på var riktigt säker i sina avslut, härligt! Det ska bli kul att följa detta landslag i vm. Kul var det att även herrarna kvalificerade sig till slutspel, jag såg dock inte deras matcher men ser själklart fram emot dem i slutspelet.

Just nu spelar ju "småherrarna" fotboll mot Vitryssland, för den som inte vet är det U-21 EM på hemmaplan för tillfället. Även denna match har varit rolig att se. Sverige har spelat bra och riktigt inspirerande fotboll till och från. Sen har jag lite svårt att avgöra hur bra de egentligen är eftersom jag inte har någon som helst aning om hur bra Vitryssland är. Det har iaf varit riktigt vackra mål, vitryssen fick verkligen på en riktig kanon och efter det lossnade det rejält för Sverige som faktiskt hade haft merparten av spelet hela tiden. Det är kul och ger förhoppningar om framtiden när man ser dessa pigga och fotbollsglada killarna. Nu gjorde Markus Berg precis hattrick :-) han har varit riktigt bra.

När det gäller Real Madrid är jag faktiskt lite ledsen över de senaste nyheterna. Jag är inte något stort fan av divor och i mina ögon verkar Ronaldo definitivt vare en klassdiva. Jag hoppas att affären inte går i lås. Jag vill att spelare med stort hjärta, mycket vilja och härlig laganda ska spela för min favoritklubb. Aja blir det så att Ronaldo kommer till Real så får vi iaf en bra fotbollsspelare, jag kan ju inte påstå att han inte är duktig... För mig är det dock inte viktigast att spelarna är bäst, utan stor roll betyder även deras attityd och laganda.

Nu ska jag njuta av de sista minuterna och denna seger :-) Bra jobbat Sverige!!!

Kommentarer
Postat av: Tinna

Är inte så lycklig över den övergången heller... kan var en av de spelare som jag ogillar mest. Tillsammans med Drogba :p

2009-06-16 @ 20:47:19
URL: http://katinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0