Cinderella Man

visades på tv 4 ikväll. Jag tycker så otroligt mycket om den filmen, skådespelarna i den gör verkligen underbara tolkningar av karaktärerna och samspelar så bra. Det är när man ser en film som denna som man inser att man faktiskt har det riktigt bra. Man ska verkligen vara tacksam för det man har och inte fokusera så mycket på det man anser att man saknar. Tyvärr verkar vi människor lätt falla i den fällan. Alla som inte har sett filmen borde verkligen göra det för det är en underbar historia som visas på ett helt fantastiskt sätt. Man slits mellan glädjetårar och tårar av sorg, får gåshud av alla dess anledningar och har svårt att inte bli allvarligt berörd av den, i alla fall jag.

Jag försökte även följa Reals match på nätet. Jag har verkligen saknat matcherna och ser fram emot ligan så oerhört mycket, det ska bli riktigt spännande som alltid. Matchen ikväll var kul att se, eller det är svårt att säga att jag såg den. Sändningen var inte direkt av bästa kvalitet och den bröts då och då. Dessutom missade jag de första 55 minutrarna, men jag kom in i rätt sekund för att se Raul bli omfamnad för målet :-) Han är verkligen helt otrolig. Ronaldo hann jag inte se alls mycket av tyvärr, eller det kanske var skönt. Jag tycker verkligen inte om honom som spelare men jag ska försöka ha ett öppet sinne och ge honom en andra chans. Jag har faktiskt inte sett honom spela många matcher alls så det kanske inte är så illa som jag har fått för mig, jag hann iaf se att han är snabb men det visste vi ju redan. En annan sak som jag tycker är kul är att de nya spelarna vågar ta för sig och faktiskt lyckas rätt bra då ibland. Karim Benzema (kanske han heter) gjorde ju mål förra matchen och Granero kom in i slutet av matchen och sköt i ribbans underkant, härligt tycker jag jag hoppas att det beror på att stämningen och balansen i laget är bra och att de känner sig som en i laget redan.

Nä nu borde jag kanske förbereda inför morgondagen, då jag ska gå lite utanför min trygga zon och försöka utmana mig själv. Skönhetssömn kan jag ju behöva så sova borde jag nog göra snart också :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0