Utvärdering

Matchen orkar jag inte gå igenom så noga direkt. Skulle jag välja ett ord som får sammanfatta det skulle det vara katastrofalt. Kan nog inte komma på en enda sak som var positiv faktiskt. Eller jo faktiskt, håll i hatten nu men Sören tog faktiskt med en filmkamera och filmade (en del? hela?). Jag hoppas jag kan få ta hem den och se matchen i lugn och ro och analysera mitt spel.
Energilöst sa domarna och jag förstår dem för finns det någon energi alls i laget så är den negativ och det är så tråkigt för vi har verkligen ett härligt gäng som skulle kunna ha hur kul som helst, det är jag övertygad om.
Ja det här var ju inte bra sa tränaren och det hade han ju rätt i...

Det var nog det enda jag orkar skriva om matchen nu ska jag dock istället försöka utvärdera min insast i skrift. Jag är missnöjd med vissa delar men lite nöjd med andra. Först börjar jag med min målsättning.
stega brett och kraftfullt:
Jag tycker faktiskt att jag lyckades rätt bra här, jag spelade ganska mycket högernia och jag tycker att jag var bättre där än jag brukar. Jag gjorde en hel del bra kantutspel, vilket är det jag enda jag brukar kunna göra från högernio men igår tycker jag att jag satsade ganska bra inåt också fast det blev inget bra utav det tyvärr. Jag kom inte riktigt till något bra läge och jag saknade verkligen Linnea som säkert hade kommit i fart som vänsternia, jag brukar iaf bara kunna lägga över den och så är hon där, klockrent. När jag var högernia igår hittade jag dock inte vänsternian alls och det var svårt att passa (som högerhänt) till mittnian eftersom Enköping faktiskt var riktigt bra på att skära av passningsvägar i precis rätt ögonblick. Som vänsternia tycker jag att jag kom riktigt brett och stegade i ordentligt, det var dock några gånger jag tajmade fel och fick börja på tok för långt ut och då satte mig i klantiga situationer. Som sagt tycker jag att jag stegade riktigt bra, jag drog ofta på mig trean ganska brett men precis när jag skulle passa vidare till m9 kände jag hur den passen skulle bli fruktansvärt riskabel för att någon stack ut en arm. jag lyckades inte tajma Martina någon gång alls nästan. Linjerna borde verkligen ha haft ytor där men tyvärr såg jag dem inte i de lägena, konstigt när jag tänker efter. I slutet av matchen när jag spelade v9 brevid anna gick det bäst. Inte så väldigt förvånande faktiskt, det som är lite märkligt däremot är att vårt samarbete inte utnyttjas mer, (eller är det du och jag som inbillar oss att vi har ett prima samarbete?).
Tveka inte så mycket i försvar
Här är jag både nöjd och inte nöjd. Det är några gånger som jag verkligen släpper alla hämningar och då känns det så underbart och fungerar så perfekt sen är det några gånger som jag känner att jag tvekar också och då blir jag förbannad på mig själv. För det mesta spelar jag i något mellanting då jag spelar kontrollerat och kanske lite fegt men ändå inte tveksamt så då fungerar det bra.
Det jag vill komma åt och verkligen utveckla är självklart varför jag ibland tvekar. Det är i olika situationer, det beror ofta iof på att jag inte litar fullt ut på mina lagkamrater men det blir ju knappast bättre av att jag handlar osäkert. Jag tror även att det har mycket att göra med vilken spelare jag möter, naturligtvis har det det men jag kan inte riktigt komma på vilken spelartyp det är mest. Självklart tvekar jag mer om jag möter en spelare jag tror har bra variation i sitt spel. Nu inser jag också att det händer oftare som v2:a än h2:a, särskilt mer i vänsterhalvback än högerhalvback. Jag tycker inte om att behöva sneställa och visa lucka mot mitten och i 3-2-1 kan jag inte det och då är det ju inte heller roligt att snedställa mot fel arm. Jag känner ju iaf direkt av att jag tvekat i någon hundradels sekund och eftersom jag är så pass medveten om det ska jag verkligen kunna påverka det här tycker jag. Nästa match ska nog detta stå kvar som mål och hellre att jag helt missar i en full satsning än att jag tvekar i ett läge även om det första resulterar i mål och att tvekningen inte resulterar i något mål (undra om någon annan än jag förstod det där?)
Satsa 110% i läget
Hm det här har jag lite svårt att utvärdera för jag tycker inte att det blev så många lägen. Jag satsade dock bra framåt tycker jag även om det som sagt inte resulterade i något bra förutom vid ett fåtal gånger. Några direkta luckor tycker jag inte att jag hade någon chans att attackera men det lär det ju ha funnits... Efter att ikväll ha sett Skånela-Guif blev jag ännu mer sugen på att spela och bara satsa allt vad man f*ing har in i en lucka. Jag såg Jozzan fullkomligt flyga genom spelare och så vill jag också satsa. Mycket av det jag måste jobba med är det mentala men mycket är också snabbheten. Jag fick ett riktigt bra läge för skott från 9 m igår (pass från anna) och det är jag nöjd över hur jag satsade. Tror skottet vart bättre än på länge, såg inte vart det träffade tror nog både ribban och stolpen vid krysset och ut.

Nä nu får det nog räcka...

Kommentarer
Postat av: anna

nej det är inte inbillning, vi har ett prima samarbete :) :P

2009-12-11 @ 22:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0