Så var julen slut för den här gången...

Det har varit härliga och mysiga, roliga och händelserika dagar. Julafton var lugn och mysig. Jag tillbringade kvällen med släkt och vänner, missade tyvärr Kalle men det gjorde nog inte så mycket. Jag älskar julen och alla traditioner som hör till men jag tycker kanske inte att de är nödvändiga varje år. Julen är ju ändå barnens högtid och det var länge sedan någon i min familj var barn  även om några av oss, mig inkluderad inte är vuxna än heller :-)
Nästa år planerar jag dock att fira jul mer ordentligt. På juldagen åt vi jullunch hos pappa, där jag fick chansen att träffa nya familjemedlemmar kan man väl säga.
Igår kväll var det middag och förfest här hos mig och efter mycket skratt och en del spel åkte vi till Tegel. Till vår förvåning var det inte någon kö och när man kom in var det inte proppat med folk trots att vi var där ganska sent, vi var säkert där vid halv tolv eller nått. Det var en riktigt rolig och härlig kväll men idag har jag mått som jag förtjänat. Efter en pizza blev det dock lite bättre och på kvällen har jag mått helt okej även om man är lite seg.
Vi får se vad morgondagen bjuder på, kanske blir det lite shopping. Lägenheten borde väl visserligen städas eftersom det ser ut som ett bombnedslag här för tillfället och cirkelträning är ju också med på schemat men några timmars shopping ska jag väl också hinna med.

Kommentarer
Postat av: kicki

Tack för senast, va skoj... synd ja inte va på humör för utgång men tur ni hade skoj :D

2009-12-27 @ 22:11:50
URL: http://kickitlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0