powernap i soffan

Bland det härligaste som finns är att sova en stund under dagen tycker jag. Det är underbart att sova och inte behöva vakna en viss tid. Idag somnade jag i soffan, trots att jag redan sovit ordentligt och länge under natten och dessutom sov jag nog rätt länge kanske nästan två timmar. Så just den här gången vaknar jag med lite blandade känslor, för jag har sovit bort rätt stor del av dagen men samtidigt var det ju underbart skönt.

Nu är jag iaf tillräckligt utvilad för att förhoppningsvis orka med ett asjobbigt cirkelträningspass ikväll. Eftersom vi nyligen fick veta att vi kommer ha uppehåll från handbollsträningar ända till den 5 januari så känns det som att man borde hålla igång lite på egen hand och det är inte alltid supermotiverande när det är mycket snö ute och kallt.

Imorgon är det sista dagen på jobbet inför julledigheten som gäller. Det kommer nog dessutom vara en soft dag för vi är all personal men typ hälften av alla barn. Det kan ju iof betyda att det blir en rätt seg dag men jag kan nog hitta på en hel del att göra ändå. Om vädret tillåter blir det nog en tripp till närmsta kälkbacke och hur kul är inte det egentligen :-D

Det ska bli så oerhört skönt med två veckors semester, ska försöka vara effektiv och duktig så jag får massa gjort under dessa veckor också, så jag inte bara latar mig förbi lovet. Nu ska jag börja städa faktiskt för det ser ännu värre ut än vanligt här och det betyder världens bombnedslag ungefär. Snart ska middagen förberedas också, tydligen blir det ingen träning för min babe så han kommer hem vid halv fem istället för sex vilket är perfekt så jag hinner smälta maten ordentligt innan träningen. Dessutom har jag ju inte ätit något alls på hela dagen eftersom jag mest har sovit så det kan nog va bra att äta tidig middag.

Kommentarer
Postat av: kicki

Du e bra som tränar borde jag med göra.. men jag myser mest här nere!!! Sååå härligt! Men tar med kroppkakor till dej ;)

2009-12-20 @ 22:15:21
URL: http://kickitlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0