Fortfarande arg...

Så fort jag tänker på det kokar det lite inom mig, jag är fortfarande lika arg och jag tycker fortfarande att det är lika värdelöst. Men jag har bestämt mig för att inte låta det påverka mig riktigt lika mycket. Vi får väl se hur det blir med den saken...

Igår kände jag för att bara gå ifrån träningen, jag kände som vanligt inte alls för att gå dit men det är nog sällan jag har varit så nära på att gå ifrån en träning. Eller jag kan omöjligt ha varit så nära någon gång. Många gånger slog tanken mig att det kanske är lika bra att bara lägga ner. Jag tycker inte om att känna mig så värdelös, och jag tycker definitivt inte om att vara så irriterad och arg hela tiden. Men jag vill ju inte sluta. Jag älskar handboll och jag tycker så väldigt mycket om många spelare i laget. Därför har jag bestämt mig för att ge det en till chans.

Jag har alltid (iaf så länge jag kan minnas) sagt att det viktigaste för en spelares utveckling inte är tränaren, utan spelaren själv. Jag anser att jag dessutom själv är en rätt okej tränare, som tänker ganska mycket handboll och rent teoretiskt kan en del. Alltså ska jag bli min personliga tränare, vilket jag egentligen varit större delen av mitt liv. Det är färre år än vad jag kan räkna fingrar på min ena hand som jag varit nöjd med min tränare. Ett tag hade jag inte ens någon tränare utan vi spelare hittade på övningar själva. Jag har ju inte direkt slutat med det men jag känner att jag absolut kan vara en bättre tränare för mig själv än vad jag varit på sista tiden. Jag ska inför varje, eller nästan varje träning och match bestämma egna mål, vilka jag i efterhand ska utvärdera. Jag ska pressa mig själv hårdare på träningar och verkligen utmana mig själv. Jag är ju medveten om massor av brister som jag har och en del av dem vet jag också lösningen på vilket jag måste fokusera mer på än vad jag gör idag. Jag ska försöka se till att två-tre matcher i vår blir filmade så kan jag dessutom få det ur ett annat perspektiv.
Vi får väl se om det ger något resultat om jag kan känna mig lite mer positiv till träningarna och min fortsatta karriär inom handbollen. Jag reserverar mig dock för en eventuell situation i januari då jag pga en viss sak kanske väljer att sluta med omedelbar verkan...

Då så, mina mål inför matchen imorgon.
  • Att stega brett men kraftfullt.
  • Inte tveka så mycket bakåt
  • Satsa 110% in i läget

Kommentarer
Postat av: Magnus

Rätt ok tränare? Du är en jätteduktig tränare och jag tycker att det verkar vara ett jättekonstruktivt sätt att ladda om att du jobbar med dig själv som tränare/spelare i samma person om du är missnöjd.



Annars finns jag ju ofta ganska nära dig om du behöver stöd!

2009-12-10 @ 08:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0