Första lediga dagen

Min kropp bestämde sig tydligen för att vakna så tidigt som möjligt så jag får ut det mesta av dagen. Visserligen somnade jag väldigt tidigt igår, så jag har sovit 4-5 timmar men ändå. jag brukar behöva sova minst 7 timmar så jag lär ju tvärdäcka såsmåningom. men nu har jag efter en halvtimmes seriösa försök gett upp hoppet om att somna iaf för tillfället. Jag har ju inte heller någon lust att slösa bort min första lediga dag genom att ligga och blunda men ändå inte få någon sömn så nu går jag upp istället.

I söndags var ju jag som sagt på cirkelträningen (rätt bra träningsvärk i benen faktiskt även fast jag inte upplevde benen som värst i söndags). Under samtalen efter träningen fick jag för mig att det var en jättebra idé att träna tillsammans med herrarna ikväll, vilket jag nu har insett att det kanske inte är det mest briljanta för alla parter. Då tror jag mest att jag tänkte på hur kul det skulle va med en träning som Magnus håller i, plus att det kan vara bra med mot- och medspelare som är mycket bättre, snabbare och starkare än lilla jag (som inte är så liten :-)). Så här i efterhand har jag insett att jag bara såg det ur mitt perspektiv. Hur kul är det för herrarna och Magnus om jag kommer ner och drar ner tempo, förstör övningar och är allmänt värdelös? Så nu är frågan om jag ska vara så självisk att jag går ner och förstör deras träning bara för att jag ska få bra träning? Jag lär ju inte träna om ingen annan från damlaget gör det iaf. Jag kan dela bördan med någon annan men jag vill nog inte ta hela skulden själv. Dessvärre är min vapendragare upptagen ikväll, hon jobbar till sju och ska handla julklappar sen. Jag hoppas och tror att Malin och Lovi som var med på cirkelträningen inte har fått kalla fötter eller något viktigt att göra. För säkerhetsskull ska jag nog skicka ett sms till resten av Mao-gänget, är det för tidigt att göra det kl 3.45 på morgonen?

Fortsättning lär ju följa...

Kommentarer
Postat av: Magnus

Klart du ska komma ner! Det går ju faktiskt att skippa vissa övningar om du känner att det inte funkar. Jag tror nog att Malin kommer och det kommer att bli ganska mycket individuell träning så när det blir närkamp kan ni ju i så fall ställa er mot varann om det är så.

2009-12-22 @ 08:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0